#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

Akasya Durağı - Seyit Kimin Fotoğrafını Çekiyor 01:29

Akasya Durağı - Seyit Kimin Fotoğrafını Çekiyor

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Akasya Durağı - Tırınını Sinan'ın Başı Büyük Belada 10:30

Akasya Durağı - Tırınını Sinan'ın Başı Büyük Belada

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Akasya Durağı - Sinan'ı Elektrikli Testereden Kim Kurtaracak 13:57

Akasya Durağı - Sinan'ı Elektrikli Testereden Kim Kurtaracak

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Akasya Durağı - Tolga Komiser Leyla'yı Kiminle Aldatıyor 05:02

Akasya Durağı - Tolga Komiser Leyla'yı Kiminle Aldatıyor

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

 Buse Narcı Sevgilisi Cemre Burak'ı Elleriyle Besledi 01:11

Buse Narcı Sevgilisi Cemre Burak'ı Elleriyle Besledi

Aşklarını geçen hafta Instagram’da ilan eden Buse Narcı ve Cemre Burak, Bodrum tatiline devam ediyor Türk Malı’nda ‘Selin Kuzu’yu canlandıran Buse Narcı (24) adını kendinden 20 yaş büyük olan Özcan Deniz ile yaşadığı ili..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas) 04:34

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas)

Aşkın beni del'eyledi Yaktı yaktı kül eyledi El aleme kul eyledi Yar beni beni beni Yar beni beni beni Yar beni beni beni Mecnun'um sahra içinde Yunus'um derya içinde Eyüb'üm yara içinde Sar beni beni beni Sar beni be..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..