#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı 03:21

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı Dinle Söz - Müzik: Derin Sarıyer Aranje: Serkan Çeliköz Dün sabah uyandım Uyandığımı sandım Gördüğüm hayali Ellerime yazdım Ellerimi gördün, anında kaçtın Kendimi bıraktım, ardında kald..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik ) 04:32

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan d..

Aydın Kurtoğlu - Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu - Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan Yönetmen: Kemal Başbuğ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Sura İskəndərli - Yaram Derinden 03:17

Sura İskəndərli - Yaram Derinden

Sura İskəndərli - Yaram Derinden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Susmaz gönlümün yarası Çık gel Allahın belası Kavuşmak öyle zor değil ki Sadece iki parmak arası Yaram derinden gittin Tutamadım elinden bittim Bıktım kendimd..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana 04:03

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zaman ne çabuk geçiyor Zaman ömür biçiyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Seveni yakıyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Sonunda harcıyo..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın ) 03:48

Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın )

Söz: Ertuğrul Polat - (Anonim) Müzik: (Anonim) Düzenleme : Mustafa Arapoğlu Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Koordinatör : Bilal Menteş Müzik Yapım Şirketi Dark'n Dark Music Mail adresi : serkan@darkndark.com instagram : @d..

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı 03:11

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı

Söz – Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Yiğit Mahzuni , Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Güller açılır mı kalbinde Son kez ne zararı var dinle Yanında duran olmaz Halini soran olmaz Sen bir köşede ağlarsın Bak sana..

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..