#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım 05:47

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım

Ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim , Dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim , Buyudum de ne oldu omrum kederle doldu , Çocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu. Seller gibi cosardim kanatlanir ucardim Bu..

Ferdi Tayfur - Bu Şehir 04:09

Ferdi Tayfur - Bu Şehir

Beni Bu Sehir Boguyor Bilmem Bana Ne Oluyor Coken Karanligin Icinde Umutlarim Tukeniyor Yokum Sanki Bu Sehirde Sehir Benim Icimde Firtinalar Kopariyor Caresiz Yugerimde Gorurde Yangin Otusu Oluyor Obur Torpusu..

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 10 ay önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Anıl Durmuş - Yalanmış 03:32

Anıl Durmuş - Yalanmış

Söz & Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Özdemir Güz Perküsyon: Sidar Filiz Gitarlar: Tuğrul Bafra Yönetmen: Çağla Çağlar Styling: Tuğçe Demir Yalanmış Sözler: Kolay mı sanıyorsun ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Çağan Şengül - Canım Yanıyor (Official Video) 05:15

Çağan Şengül - Canım Yanıyor (Official Video)

elbet bir gün buluşacağız... Söz & Müzik: Çağan Şengül Düzenleme, Mix & Mastering: Burak Bedirli Back Vokal: Kaan Beyru, Yasir Miy Kayıt: Package Stüdyo Menajerlik: ByWillow Management Kapak Tasarım: Kadir Mert Uyanık Ç..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce