#Sert bakış

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semercioğlu İle Sabah Sohbeti 01:19

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semerc

Yağmur Aşık ağladı, Cengiz Semercioğlu'nu da ağlattı. Yağmur Aşık, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu. Çocukları elinden alınan Yağmur Aşık, tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Cengiz Semercioğ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi 01:37

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin hayatını kaybettiği Sakarya’daki havai fişek faciasına sert tepki gösterdi. “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyen Kılıçdaroğlu ihmali olanlardan hesap sorulmasını istedi...

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek- 02:09

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek-

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik provokatif saldırılarının sürdüğü bir dönemde Bakü'den Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Ramiz Tahirov ile b..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi 01:15

Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi

Dünyanın 3'üncü büyük ekonomisine sahipti, ancak korona onları da çok sert vurdu. Japonya ekonomisi yüzde 27.8 daraldı. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin mali krize girdi...

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Zakkum - Elveda 00:12

Zakkum - Elveda

sert..

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu 02:02

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu

Dış basın, Doğu Akdeniz'deki gerilimin ardında o ismi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u gösteriyor. Dünya medyası, Macron'un tansiyonu artıracak hamleler yaptığını belirtirken, ifadeler de çok sert. İşte Fransa'nın..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahıslar arasında arbede 04:33

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahısl

Edirne’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği maske denetimlerinde, ortalık karıştı. Kimliklerini vermek istemeyen 2 şüpheli önce küfür edip, ardından da mukavemet gösterince arbede yaşandı. Polis, mukavemette bulunan şa..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Liseli 00:14

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Lis

Liseli genç okulda karşılaştığı öğretmenlere isimleri ile seslemiş. Öğretmenlerin bazıları sert tepki gösterirken bazıları tatlı bir dille uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı 02:08

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’yı terör örgütü olarak nitelendirmeyen HDP’ye sert tepki geldi. Soylu, HDP’li vekillere “Bu PKK’nın Allah belasını versin deyin” çağrısında bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz 02:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Vekil Ali Mahir Başar’ın “Ordu Katar’a satılmış” sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Biz askerimizi size yedirtmeyiz, bu millet bunu affetmez” dedi...

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Fransa'dan yeni skandal! 02:08

Fransa'dan yeni skandal!

FRANSA MECLİSİ, DAĞLIK KARABAĞ'I BAĞIMSIZ DEVLET OLARAK TANIMA TAVSİYESİNİ ONAYLADI. SKANDALA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERİRKEN, FRANSIZ MEVKIDAŞI MACRON'U BELA OLARAK TANIMLADI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki 03:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da düzenlenen Şeb-i Arus töreninde Kur'an-ı Kerim'in Türkçe okutulmasına sert sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan, CHP'nin 1940'ların faşizmine dönüş hesapları var dedi...

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler- 01:38

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Libya'daydı. Türk unsurlarını hedef gösteren darbeci Hafter'e sert mesaj gönderdi. Akar, “Türk unsurlarına herhangi bir saldırı girişiminde her yerde meşru hedef olarak görüleceklerdir. ..

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı! 01:59

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı!

İSTANBUL FATİH'TE HIRSIZLAR, KAPISI AÇIK OLAN APARTMANLARA GİRİP EVLERİ SOYUYORLARDI... AMA BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR, ÜSTÜNE DE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar 02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Enerji Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Türkiye'ye yönelik provokatif hareketleri sert bir dille eleştirdi; ''Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kar..