#Sert tepki

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt! 02:20

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt!

Ayperi, Kaan ile yaptığı anlaşmaların imam nikahına kadar gelmesinden dolayı çok öfkelidir! Ablası Kiraz, taze görümcesi Lalin ve bebek Sue'yu karşısına alır ve onlara öğüt verir. Erkeklere güvenmemeleri konusunda sert s..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis, Dövüştüğü Genç Ölünce Böyle Kaçtı! 00:32

Polis, Dövüştüğü Genç Ölünce Böyle Kaçtı!

Brezilya'da bir polis, kavga ettiği çocuğu sert bir hamleyle yere düşürdü. Aldığı sert darbeyle hareketsi yatan gencin öldüğü anlaşılınca, polis koşarak bölgeden kaçtı...

2018 Kia Stinger Sağlamlık Testi 02:57

2018 Kia Stinger Sağlamlık Testi

Euro NCAP Cephe Etkisi 64 Km / s'de gerçekleşir, aracın genişliğinin% 40'ı deformable bir bariyere çarpar. Tam Genişlik testinde, aracın genişliğinin% 100'ü 50 Km / s'de sert bir bariyer etkiler. Yan etki olarak, hareket..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

İsrail Güçleri 4 Filistinliyi Yaka Paça Gözaltına Aldı 01:07

İsrail Güçleri 4 Filistinliyi Yaka Paça Gözaltına Aldı

İsrail güçleri Filistin'in Nablus kentinde protesto gösterilerinde Filistinlilere sert müdahalede bulundu. Ses bombası ve kimyasalla karıştırılmış tazyikli suyla sert müdahalede bulunan İsrail güçleri, 4 Filistinliyi de ..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Jüri ŞOKTA! Aybüke'den Kemal Doğulu'ya Ağır Söz! 05:00

Jüri ŞOKTA! Aybüke'den Kemal Doğulu'ya Ağır Söz!

İşte Benim Stilimde 9 Mart perşembe günü yayınlanan programda Aybüke'den akılalmaz bir Kemal Doğulu yorumuna jüriden sert tepki geldi.O anlarda stüdyoda gergin anlar yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 5.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da Felipe Melo Vakası 01:49

Fransa'da Felipe Melo Vakası

Fransa'da bir Rugby maçında akıllara zarar bir olay yaşandı. Saint-Esteve'li bir oyuncu, hakem Benjamin Casty tarafındna oyundan atılınca kararı kabullenemeyip hakemin suratına sert bir yumruk attı. Yediği yumrukla yere ..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kelly Oubre ve Kelly Olynyk Sürtüşmesi 01:44

Kelly Oubre ve Kelly Olynyk Sürtüşmesi

Wizards - Celtics arasındaki playoff serisindeki 3. maçta, Wizards'lı Kelly Oubre, Boston uzunu Kelly Olynyk'in sert perdesine böyle tepki göstermişti!..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

MHP lideri Bahçeli'den Kıblesizlere Mabed Çignetmeyiz 01:39

MHP lideri Bahçeli'den Kıblesizlere Mabed Çignetmeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Mescid-i Aksa'daki müdahaleleri nedeni ile İsrail'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, İsrail insanlık ve vicdan suçuna imza atmıştır. dedi....

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine 05:41

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erodğan CHP'lilerin SİHA'larla ilgili sözlerine sert tepki göstererek 'Al birini vur ötekine' ifadelerini kullandı...