#Sert tepki

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı! 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı!

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Müşterinin Market Çalışanıyla Kavga Etmesi 01:33

Kadın Müşterinin Market Çalışanıyla Kavga Etmesi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kadın, iddiaya göre girdiği markette hırsızlık yapmış. Bunu fark eden erkek market çalışanı kadınla tartışmaya başlamış ve üzerine gelen kadını sert bir şekilde iterek dışarı çıkartmış..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm Fragmanı

Emine'nin yüzündeki yara, başta Haluk olamk üzere herkesin tepkisini çeker. Hüseyin, sert bir dille Haluk tarafından uyarılır. Tuna ile Gönül, kendilerini yeni bir mücadele içinde bulurlarken, Haluk ile Meltem şantiyeye ..

Esed El Arabasına Nereden Ulaştı 01:40

Esed El Arabasına Nereden Ulaştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2017 tarihli yayında Esed el arabasına nereden ulaştı..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raedi Attığı Çöp Konternerını Gösterdi! 07:01

Raedi Attığı Çöp Konternerını Gösterdi!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2017 tarihli yayında Raedi attığı çöp konternerını gösterdi!..

  • ANKA tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

20 Günlükken Üsküdar-Harem Vapurunda Terk Edildi! 07:47

20 Günlükken Üsküdar-Harem Vapurunda Terk Edildi!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Eylül 2017 tarihli yayında 20 günlükken Üsküdar-Harem vapurunda terk edildi!..

  • ANKA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz! 02:10

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz!

Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, IKBY'nin yapacağı söylenen referanduma ilişkin Barzani'ye sert çıkıştı...

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Milletvekili Canlı Yayında Yumruklaştı! 00:29

İki Milletvekili Canlı Yayında Yumruklaştı!

Kosava'da milletvekilleri arasında canlı yayında başlayan sert tartışma yumruklaşmayla bitti. Genç milletvekili Frashër Krasniqi, rakip partili vekil Milaim Zeka'yı yumrukladı...

Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Servis Şoföründen Beyaz TV Muhabirine Dayak! 01:49

Servis Şoföründen Beyaz TV Muhabirine Dayak!

Bir servis şoförü kendisine soru soran Beyaz TV muhabirini tokatladı. Okul servislerine getirilen sensör zorunluluğu ile ilgili sorulan soruya kızan servis şoförünün tepkisi çok sert oldu...

82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi  Seda Sayan Çıldırdı 03:20

Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi Seda Sayan Çıldırdı

Seda Sayan; Hale Soygazi'nin, Seda Sayan hakkında sunucu hanım lafına cevap verdi ve Çok ayıp oluyor, maksadınızı aşıyorsunuz. sert açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrolünü Kaybeden Paraşütçü Yere Çakıldı 00:31

Kontrolünü Kaybeden Paraşütçü Yere Çakıldı

Dominik Cumhuriyetinde düzenlenen gösteride paraşütünün kontrolünü kaybeden şahıs, sert şekilde zemine çarptı. Ağır yaralanan kişi, hemen hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaza anıysa anbean amatör kameraya yansı..

Reha Muhtar'dan, Eski Eşi Deniz Uğur'a Şok Sözler 14:42

Reha Muhtar'dan, Eski Eşi Deniz Uğur'a Şok Sözler

Deniz Uğur’la Reha Muhtar arasında velayet savaşı çıktı. Eski aşkının sert sözleri karşısında dün suskunluğunu bozan Muhtar’ın hedefinde adı uyuşturucu davasına karışan güzel oyuncunun yönetmen sevgilisi vardı. Deniz Uğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antrenman Yaptığı Kişileri Sürekli Döven Boksöre Sağlam Cevap 02:19

Antrenman Yaptığı Kişileri Sürekli Döven Boksöre Sağlam Cevap

Genç boksör Charlie Zelenoff antrenman yaptığı kişileri zevk için sürekli dövüyordu. Bu duruma öfkelenen bir rakibinin cevabı ise çok sert oldu...

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı 00:44

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Fujairah'ı çalıştıran Diego Armando Maradona, Al Hamriya'yı 1-0 yendikleri maçın devre arasında oyuncularına sert çıktı ve o anlar kameraya böyle yansıdı..

Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu 00:58

Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu

ABD'nin San Francisco eyaletinde 420.000 dolar değerinde Lamborghini marka arabasının üzerine basarak atlayan çocuğu yakalayan adamın tepkisi sert olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Korumalara Kafa Atan Bufalo 00:57

Demir Korumalara Kafa Atan Bufalo

Bufalonun demir parmaklıklara sert ve hızlı şekilde kafa atması..

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Nebahat  Yeni İmaj 12:14

Şoför Nebahat Yeni İmaj

Dolmuş şoförlüğü yapan babası öldükten sonra evinin tüm yükü omuzlarına binen Nebahat, hem borçları ödemek hem de geçimlerini sağlamak için babasından kalan arabayla dolmuş şoförlüğüne başlar. Çevresi, kadın olan bir dol..