#Sert tepki

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

İsrail askerleri, 2 Filistinli genci öldürdü 00:29

İsrail askerleri, 2 Filistinli genci öldürdü

Kudüs kararı protestoları sırasında İsrail askerlerinin sert müdahalesi sonucu 2 Filistinli genç hayatını kaybetti, 3 Filistinli ağır yaralandı...

Tavada Pizza Tarifi 04:47

Tavada Pizza Tarifi

malzemeler : 3 su bardağı un 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı seker Yarım tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvıyağ Pizzanın sosu için gerekenler 1 yemek kaşığı domate..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Magazin Turu; Aynur Aydın, Azra Akın, Arda Turan, Hazal Kaya, Nur Yerlitaş 10:46

Magazin Turu; Aynur Aydın, Azra Akın, Arda Turan, Hazal Kaya, Nur Yerl

Magazin D haber turunda; Aynur Aydın, Azra Akın, Arda Turan, Hazal Kaya, Fatih Ürek, Nur Yerlitaş, Hande Doğandemir, Ivana Sert, Gonca Vuslateri, Demet Akbağ'ın yer aldığı magazin haberleri ve magazin olayları. Videolar..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaybedenler Kulübü Yolda Teaser 00:59

Kaybedenler Kulübü Yolda Teaser

Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkileri..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onları Ürkütmeye Çalışan Ekip 04:00

Beyrut Sokaklarında Bir Anda İnsanların Önüne Çıkarak Bakışlarıyla Onl

İnsanların önlerine bir anda çıkan Beyrut'un şakacı ekibi sert bakışlarıyla korku dolu anlar yaşatmaya çalışıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan insanların neye uğradıklarını şaşırdıkları o anlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Kime Ateş Püskürdü- Esin Övet; -Hande Yener'in Acilen Bu Zehirden Kurtulması Lazım. 05:56

Hande Yener Kime Ateş Püskürdü- Esin Övet; -Hande Yener'in Acilen Bu Z

Son dönemde sürekli polemikler içerisinde olan Hande Yener, bu sefer de gazeteci Esin Övet'e sert çıktı ve Esit Övet'le polemiğe girdi. Her Şeyi Konuşalım programında; Hande Yener ve Esin Övet polemiği hakkında yorum ve ..

  • BETA tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..

Tırtıl Kurabiye Tarifi 06:48

Tırtıl Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta 250 gr oda isisinda yumusamis tereyagi(istiyenler margarin kullanabilir) 1 su bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Yaklasik 4 su bardagi un 2 yemek kasig..

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezinin Ömrü Ne Kadardır 00:57

Kalça Protezinin Ömrü Ne Kadardır

Kalça protezi ideale yakın ve usulüne uygun tekniklerle yapılmışsa aşınan kısım sadece protezin hareketli kısmıdır. Bu hareketli kısım plastik ve metal malzemelerin karışımından yapılabildiği gibi, seramik adı verilen se..

  • NABIZ tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Müge Anlı'nın Programına Bağlandı 00:59

Cumhurbaşkanı Müge Anlı'nın Programına Bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına bağlanarak okuma yazma kampanyasına destek açıklamasında bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı 02:15

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı

Vahşi ormanların sert ve bir o kadar da sempatik sakini Timsah Dundee geri döndü. Aslında o bir süredir kayıptı. Yabanda kaybolan Dundee’yi bulabilecek ise sadece bir kişi vardır; o da kimsenin varlığından haberdar olmad..

Şahan Gökbakar'dan Enes Batur'a Büyük Destek 02:55

Şahan Gökbakar'dan Enes Batur'a Büyük Destek

Şahan Gökbakar'dan Enes Batur'a Büyük Destek! Eleştirenlere Sert Sözler..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Marmelatli Fındık Mantolu Kurabiye Tarifi 05:04

Marmelatli Fındık Mantolu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 200 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta(sarisi hamura girecek beyazini disina findiklari bulamak icin kullaniyoruz) 1 paket vanilya 1 cay bardagi seker 2 su bardagi un cilek marmeladi kenarina ha..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık' 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hiç Osmanlı Tokadı Yememiş Oldukları Çok Açık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi vururlarsa sert karşılık veririz) diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık dedi...

Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor 02:50

Aslıhan Doğan'ın Hamilelik İddiaları Büyüyor

Başakşehirspor'da forma giyen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'a yaptığı evlilik teklifiyle konuşulmaya devam ederken, ortaya atılan ''hamilelik'' iddiası magazin gündemini fena çalkaladı... Arda Turan'ın sevgilisi As..

  • BETA tarafından
  • 504 görüntüleme
  • 7 yıl önce