#Sert çıktı

Alkol Testinde Sorun Çıkaran Kadını Yumruğa Boğan Polis 00:53

Alkol Testinde Sorun Çıkaran Kadını Yumruğa Boğan Polis

ABD'nin New Jersey Eyaleti'nde sahilde oturan bikinili genç kadınların alkol testinde sorun çıkarınca polislerin bu duruma müdahalesi sert oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Ekip, aldığı istihbarat ile kaçak silahların öğrenir. Fakat bu silahların arkasında kimlerin olduğunu bulmak için işin peşine düşeceklerdir. Hüsnü, tek başına gittiği gizli görevde başına aldığı sert darbe sonucu ölümle ..

Fatih Erbakan CHP-Saadet İttifakına Bu Sözlerle Ateş Püskürdü 01:12

Fatih Erbakan CHP-Saadet İttifakına Bu Sözlerle Ateş Püskürdü

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nin CHP ile yaptığı ittifakı sert sözlerle eleştirdi. Erbakan, İttifakla 2-3 tane milletvekili elde edeceksiniz, din düşmanı CHP'ye 10 taneden fazla milletv..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Bölüm Survivor 2018 02:05

Ümit Karan'dan Takım Arkadaşına Tepki Hainliğini Unutmayacağım 89. Böl

Ünlüler takımında Mustafa Kemal'in seçimi ile eleme potasına giren Ümit Karan, takım arkadaşı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi 02:47

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi

Nişasta kurabiyesi için malzemeler: 125gr. Tereyağı 1su bardağı pudra şekeri 2 yumurta 1 su bardağı un yaklaşık 3-4 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Kolay nişastalı kurabiye yapılışı ..

Petek Kurabiye Tarifi 03:56

Petek Kurabiye Tarifi

Petek Kurabiye İçin Malzemeler: 125 gr. tereyağı 1 su bardağından biraz az pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 3 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya 1 portakal kabuğu rendesi Pete..

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi 03:08

Pişi Puf Kabaran Mayasız Hamur Kızartması Tarifi

Pişi / Hamur Kızartması tarifi için malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat (hafif tepeleme) 1er silme tatlı kaşığı kırmızı pul biber, kekik, çörekotu yarım kalıp beya..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..

Alp Kırşan'dan Turabi'nin Durumuyla İlgili Açıklama 92. Bölüm Survivor 2018 02:15

Alp Kırşan'dan Turabi'nin Durumuyla İlgili Açıklama 92. Bölüm Survivor

İletişim oyununda sert bir düşüş yaşayarak sakatlanan Turabi'nin son durumu hakkında oyun sonu Alp Kırşan açıklamada bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Dövseydi Rahatsız Olmazdın 01:37

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Döv

İstanbul'da metrobüste kaydedilen görüntülerde, bir yolcu öpüştüğü iddia edilen gençlere müdahale etti. O müdahaleye ise vatandaşların tepkisi çok daha sert oldu! “Onlarca kız çocuğu yanarak öldü Aladağ’da, kimseden ses..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Cansu Yegin Nisan Favorilerim 09:45

Cansu Yegin Nisan Favorilerim

VİDEODAKİ ÜRÜNLER: -Missha Signature Real Complete BB Krem No:13 -Missha Perfect Cover BB Krem No:23 -Nascita Mini Makyaj Süngeri -Nyx Tinted Brow Maskara (Brunette) -Maybelline Gel Eyeliner -NYC Big Bold Bronzer (602 ..

Birlikte Zayıflayan Çiftlerin  İnanılmaz Değişimi 03:11

Birlikte Zayıflayan Çiftlerin İnanılmaz Değişimi

Sıkı diyetler, egzersizler, sert spor programları, bazen tüp mide ameliyatları ve zayıflatıcı ilaçlar. Yöntemler farklı olsa da birlikte onlarca kilo vererek yepyeni bir görünüme kavuşan azimli çiftlerin fotolarını sizle..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Cansu'nun Mutfağa Dönüşü Olay Oldu Gelinim Mutfakta 81. Bölüm 03:51

Cansu'nun Mutfağa Dönüşü Olay Oldu Gelinim Mutfakta 81. Bölüm

Gelinim Mutfakta 81. Bölümde Cansu'nun yarışma esnasında yaptıkları gün sonu değerlendirmesinde sert bir şekilde eleştirildi İzle..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..