#Sert çıktı

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk 04:07

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk

Derin bir dosyayla sert bir giriş yapmaya var mısınız? Konumuz : Halı Saha Legends. Stolkie ile Dünya Kupası'nın gerçek yıldızları! Sizin gözlemlediğiniz tipler nasıl? Yorumlarda onlara bir selam bırakın...

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendisiyle Alay Eden Kadının Kızını Şaplaklayan Maymun 00:28

Kendisiyle Alay Eden Kadının Kızını Şaplaklayan Maymun

Görüntüde hayvanat bahçesine ziyarete gelen anne kız,gördükleri bir maymuna yemek verip sonrasında alaya alınca maymun sinirlerinip küçük kıza sert çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor Nagihan Karadere Ateş Püskürdü 02:24

Survivor Nagihan Karadere Ateş Püskürdü

Survivor 2018'de gönüllüler takımından Nagihan Karadere, sosyal medya üzerinden reklam aldığı yönündeki söylentilere sert tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız 00:58

Otobüs Şoföründen Efsane Dayak Yiyen Acemi Hırsız

Yolcu almak için duran otobüsü fırsat bilen hırsız sert bir kayaya çarptı. Halk otobüsüne binmeye çalışan yolcuların arkasından otobüsün kasasına hamle yapan hırsız şoförün durumu fark etmesiyle sağlam bir dayak yedi. İş..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

BENCE İNOVASYON :))) 00:34

BENCE İNOVASYON :)))

Neden diye sorulursa, Sebebi çok net, benim gibi bel fıtığından muzdarip olanlar için geliştirilmiş inovatif koreografi, hiç bir sert hareketin olmadığı iki salla Halkoyunu :)) Ben bunu çok rahat oynarım :))..

  • PengoTV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaptığı Vuruşla Ördeği Vurup Öldüren Golfçü 01:00

Yaptığı Vuruşla Ördeği Vurup Öldüren Golfçü

Atış için hazırlanan golfçü atışını gerçekleştirdiğinde o an golf sahasının üzerinden geçmekte olan ördeği vurmuş. Ördek sert gelen topun etkisiyle ölmüş...

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Sahurda Elektro Gitarla Milleti Uyandırmak 00:17

Sahurda Elektro Gitarla Milleti Uyandırmak

Ramazan davulcularının farklı yöntemlerle milleti sahura kaldırdığını görmüştük, ancak bu seferki biraz sert olmamış mı?..

  • JET TV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Terk Etti 02:43

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Te

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, katıldığı iftara FETÖ'cü hainlerin de davet edildiğini öğrenince programı terk etti. 'Teröristlerle aynı masaya oturmam' diyen Fırat, 'Biz burada 35 milyon dolara cami y..

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle 1:32:24

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle

Gözlerini açtığında bir köprünün altında işlenmiş cinayer mahalinin ortasında bulacaktır. Gördükleri ile ne olduğunu anlamaya çalışan adamın üzerine cinayetin atılmak istendiğini anlayınca kaçmaya çalışacaktır çıkan arbe..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak 00:49

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı...

Deniz Akkaya Ve Cengiz Semercioğlu Büyük Atışma - Ortalık Karıştı 02:20

Deniz Akkaya Ve Cengiz Semercioğlu Büyük Atışma - Ortalık Karıştı

Manken Deniz Akkaya’nın kızıyla bikinili poz verdiği için Gazeteci Cengiz Semercioğlunun eleştirilerine çok sert yanıt verdi ortalık karıştı!..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler 08:43

Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Davut Güloğlu bir konuştu pir konuştu. Davut Güloğlu sürekli konu olan sahte tıklanma ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce