#Sertab erener söz

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Apaçi Dansı Yapan Teyze (+32) 01:52

Apaçi Dansı Yapan Teyze (+32)

Eğlenmenin ne yaşı vardı ne de başı ya da söz nasılsa öyle işte. Okuldan dönen öğrenciler mahallede sevdikleri teyzeyi biraz eğlendirmek istiyorlar ve başlıyorlar apaçi marşını çalmaya. Marş çalmasıyla teyzemiz kendini y..

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın Antep'e dönmesine kadar karı koca olarak yaşayacaklarına dair birbirlerine söz verdiler!..

Buda Heykeline Saldıran Çomar 01:10

Buda Heykeline Saldıran Çomar

Antalya'daki kum festivalinde sergilenen Buda heykeli bir kişinin saldırısına uğramış. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren şahıs, bunu yapma nedeni olarak da Arakan ı göstermiş...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bime Düştün Sevgilim 03:25

Bime Düştün Sevgilim

Bime Düştün Sevgilim Söz- Yavuz Selim Yavuzer - Koray Çapanoğlu Müzik- Yavuz Selim Yavuzer Yönetmen - Yavuz Selim Yavuzer Cast - Serda Açıkalın - Burcu Pekesen Düzenleme - Taylan Ayaz Elektro Gitar - Onur Güner Kamera - ..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin haya..

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip 03:32

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip

Beste Kırmacı'nın, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayınlanan Bu Köy Adam albümünden ''Her Aynada Farklı Kadın'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Beste Kırmacı Şarkı Sözleri: Yapma etme dediler H..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Reynmen Pazarlık Peşinde 00:15

Reynmen Pazarlık Peşinde

Pazarlığı, ettiği yeminlerle süsleyip karşı tarafa söz hakkı vermeyen, kendini kutsayan bir o kadar komik ve yeminli esnaf,esnafımız,abimiz,canımız,ciğerimiz. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkülerin Babası Neşet Ertaş 01:31

Türkülerin Babası Neşet Ertaş

Kimine göre 'Bozkırın Tezenesi' kimine göre ise 'Türkülerin Babası'... Türk halk müziği bestecisi, söz yazarı ve halk ozanı Neşet Ertaş, beş sene önce bugün 74 yaşında hayata veda etti..

Emre Mor'un Bencil Oyunu Taraftarı Çıldırttı 03:34

Emre Mor'un Bencil Oyunu Taraftarı Çıldırttı

Celta Vigo'nun yıldız futbolcusu Emre Mor yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen hafta oynanan Getafe maçında oyuna sonradan giren yıldız futbolcu bireysel oyunuyla taraftarı çileden çıkarttı...

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti! 00:39

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti!

Ünlü Rus silah şirketi Kalaşnikof, dünyaca ünlü silahı AK-47'nin ardından yine dünyayı sallayacak bir girişime imza atıyor. Şirket, üretimine başladığı uçan araba ile adından çok daha söz ettirecek gibi görünüyor. Bir ko..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Gönül Yazar  Kıskanırım Seni Ben 02:54

Gönül Yazar Kıskanırım Seni Ben

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım Birine söz söylesen dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden Bu nasıl aşk Allahım öleceğim derdimden Deli ediyor beni gezinir her yerini Okşadıkça tenini elini kıs..

Yetenekli Sporcular 02:23

Yetenekli Sporcular

Yeteneklerine diyecek bir söz yok...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerden Gelen Babayla Kızının Buluşması 00:54

Askerden Gelen Babayla Kızının Buluşması

Babasını günler sonra gören kızın mutluluğuna diyecek söz yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim 01:42

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo 01:44

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Hamam Sahnesi 02:14

Tosun Paşa - Hamam Sahnesi

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Suphi İle Tosun Paşa'nın Güreşi 02:19

Tosun Paşa - Suphi İle Tosun Paşa'nın Güreşi

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..