#Serter demirkılıç yeter müzik dinle

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Deniz Seki - Aşk 04:57

Deniz Seki - Aşk

Söz : Deniz Seki Müzik : Deniz Seki Düzenleme : Murat Yeter Unutmak ne zor bir kelime Hele bir de sevdanın yükü üzerindeyse Umutlanamazsın Ya da unutturamazsın Yüreğin fena halde Çırpınır durur kendi derdine Aşk öyle ..

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç-Gündüz 00:48

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç-Günd

Bu adam için artık gece yada gündüz fark etmiyor. Atlanacak bir havuz ve çatı olsun yeter. Gündüz atlayışını izleyebilirsiniz..

  • Cowboy tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gece 01:11

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gec

Bu adam için artık gece yada gündüz fark etmiyor. Atlanacak bir havuz ve çatı olsun yeter. 8booth, iki farklı atlayış için bu sefer de Meksikayı tercih etti...

  • Cowboy tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 dakika da Migren Tedavisi :) :)  Afrika da Migren Tedavisi :D :D 02:00

2 dakika da Migren Tedavisi :) :) Afrika da Migren Tedavisi :D :D

ŞİMDİ MODA ALTERNATİF TIP.MİGREN VEYA BAŞ AĞRISI ÇEKENLER. AFRİKA USULU ÜCRETSİZ TEDAVİ ETMEYE HAZIRIM.SİZ YETER Kİ KAFAYI TRAŞLAYIN...! ( mutlaka izleyin gülmekten kopacaksınız ) :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..