#Sesiyle Şimdi Ünlü bir rapçi oldu

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu 01:09

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu

BAŞÖRTÜLÜ HAMİLE BİR KADIN... BİR KAFEDE ARKADAŞLARIYLA YEMEK YERKEN, İSLAMOFOBİK BİR SALDIRGANIN HEDEFİ OLMUŞ,,, ACIMASIZCA DÖVÜLMÜŞTÜ. BAKIN AVUSTURALYA YARGISI, O İSLAM DÜŞMANINA NE CEZA VERDİ.....

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Adnan Oktar Evlenmediği İçin Pişman Oldu Mu!! 31:58

Adnan Oktar Evlenmediği İçin Pişman Oldu Mu!!

Bir izleyicisinden gelen evlenmediğiniz için pişman oldunuz mu sorusuna Adnan Oktar'dan çarpıcı açıklamalar geldi.Zaten her halinden çok da memnun olan Adnan Hoca kedicikleriyle,takipçileriyle mutlu mesut bir dünya kurd..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Engin Oturuş Tarzıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu (Beyaz Futbol) 01:37

Sinan Engin Oturuş Tarzıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu (Beyaz Futbol)

Beşiktaş'ın kazanmasının ardından rahat bir nefes alan Engin, bir karikatüre göndermede bulunurken, oturuş şekliyle sosyal medyayı salladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu! 11:33

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın iki gündür giydiği pijamalarla podyuma çıkmasını eleştirince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı'da Tu..

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım'dan 16 Yıl Sustum İçimde Tümör Oldu!! 11:20

Yeşim Salkım'dan 16 Yıl Sustum İçimde Tümör Oldu!!

Yeşim Salkım Gülben Ergen'le yaşadığı polemiklerle gelişen olaylara açıklık getirdi.Yeşim Salkım başından geçenleri bir bir anlattı....

  • ANKA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinin Eldivenleri OLAY Oldu! 09:01

Merve Sevinin Eldivenleri OLAY Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in eldivenlerini kendisinin yaptığına inanmadığını söyleyince Merve videosu olduğunu söyledi. Emine Aydın ise Mer..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu! 10:41

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Emine Aydın dünkü eldiven kombinine benzer yine eldivenli bir kombin yapınca yarışmacılar bu duruma itiraz etti. Deniz Serkanova ise Emine'..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü 00:55

Arjantin'de Öfkeli Taraftarların Tribünden Aşağı İttiği Adam Öldü

Arjantin'de Belgrano Cordoba ile Talleres Cordoba arasında oynanan maçta çıkan olaylarda bir grup holigan, bir taraftarı 4 metre yükseklikten aşağı attılar. Hayatını kaybeden 22 yaşındaki Emanuel Balbo'nun tribünden atıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu 00:21

Manchester Unitedlı Yıldız Bu Vuruşuyla Alay Konusu Oldu

Manchester United'ın yıldız futbolcusu katıldığı bir aktivitede öyle bir vuruş yaptı ki, arkadaşları gülme krizine girdi...

Ağlama İstemeyerek Oldu 01:28

Ağlama İstemeyerek Oldu

Suçsuz Firari. Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit. Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü...

Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu 01:26

Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu

Ankara'da yaşayan bir kadın, Antalya'da torununu götürdüğü bir fast-food zincirinin açılısında parmağını kaybetti. Güvenlik önlemi olmadığını iddia eden kadın, hukuk mücadelesi başlattı...

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü 01:02

Sihirbaz, Ayin Sırasında Kaynayarak Öldü

Malezya'da bir Çin tapınağında kendini sihirbaz ilan eden adam, yaptığı ayin gereği girdiği kazanda 30 dakika sonra bir şeylerin ters gitmesiyle kaynayarak hayatını kaybetti. Tüyler ürperten görüntüler amatör kameraya bö..

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu 03:33

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu

Game of Thrones serisinde herkesin ele geçirmek için kanlı bıçaklı olduğu Demir Taht'ın bir replikasını hazırlayan kişi, oldukça basit bir video ile nasıl şarj istasyonuna çevirdiğini aşama aşama anlatmış...

TEM'de Otobüsün Çarptığı Pakistanlı Fabrika İşçisi Öldü 02:11

TEM'de Otobüsün Çarptığı Pakistanlı Fabrika İşçisi Öldü

Esenyurt'ta TEM otoyolunda yolun karşına geçmeye çalışan Pakistanlı fabrika işçisine yolcu otobüsü çarptı. İşçi olay yerinde hayatını kaybederken, bir süre valizleriyle otoyolda yürüyen otobüsteki yolcular başka bir arac..

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu 00:32

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik'te çıkan yangında mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. İddiaya göre evin dışında bulunan ağaçların yanması ile bir anda evin çatısına sıçradı. Çıkan yangında dumandan bir kişi etkilendi...

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Tiki yüzünden işinden oldu! 01:35

Tiki yüzünden işinden oldu!

BATMAN'DA YAŞAYAN ÖMER SONGUR'UN HAYATI TİKİ YÜZÜNDEN KABUSA DÖNMÜŞTÜ. ONBİNDE BİR GÜRÜLEN BİR RAHATSIZLIĞA YAKALANAN GENÇ, SONUNDA SAĞLIĞINA KAVUŞTU...

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce