#Sev achker tigran asatryan müzik dinle

Ulan Damat Vallahi Çok Namussuzsun  Şener Şen 00:46

Ulan Damat Vallahi Çok Namussuzsun Şener Şen

Ali Şev ve oğlu Şener Şen'in birlikte rol aldığı 'Banker Bilo'dan bir kısmı izliyoruz arkadaşlar. Film tarihinin en iyilerinden be.....

  • JET TV tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel Ablası ile Tarkan Konserinde Görüntülendi 00:46

Çağla Şikel Ablası ile Tarkan Konserinde Görüntülendi

Güzel manken Çağla Şikel ablası ile Megastar Tarkan'ın konserinde görüntülendi. Tarkan'ın enerjisinin çok farklı olduğunu söyleyen Şikel Tarkan'ın en çok sevdiği şarkısının da Beni Çok Sev olduğunu söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Canım Annem | Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı | TV Bebek Şarkıları 02:34

Canım Annem | Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı | TV Bebek Şark

Sevimli Dostlar ailesi olarak bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. İyi ki varsınız :) Çocuk TV Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları 2016 Canım Annem Anneler Günü şarkısı şarkı sözleri : Annem annem canım annem, ann..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skoda Octavia 1.0 TSI DSG  Test  1 Litrelik Motor Yeterli Mi 16:35

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG Test 1 Litrelik Motor Yeterli Mi

Simply Clever mottosuyla kullanışlılığı her zaman ön planda tutan Skoda, C sınıfı sedanı Octavia'yı yeniledi. Ya sev ya nefret et anlayışıyla tasarlanan ön farlar makyajın getirdiği en büyük kozmetik değişiklik. 1.0-l..

  • BETA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Mine Çalıntı Şarkı Ve Tarkan Hakkında İlk Defa Konuştu 15:12

Ayşe Mine Çalıntı Şarkı Ve Tarkan Hakkında İlk Defa Konuştu

Ayşe Mine - Ellerim Uğurlar ile Tarkan - Beni çok sev şarkısının benzerliği sizi çok şaşırtacak...

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Yaramaz Yavrusunu Sevmeye Doyamayan Anne Panda 00:30

Yaramaz Yavrusunu Sevmeye Doyamayan Anne Panda

Görüntüde anne panda kendisine gel beni sev diyen yavrusuna isteğini kırmayıp sevmek isteyince aşırya kaçıyor.Anne panda ve yavrusunun görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 3.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Sevdiğim Halde Neden Eski Sevgilime Özlem Duyuyorum Kız Tarafı 00:57

Onu Sevdiğim Halde Neden Eski Sevgilime Özlem Duyuyorum Kız Tarafı

Ya eski sevgiline geri dön ya da hayatındaki insanı sev...

Kendini Zorla Sevdiren Kedi 00:24

Kendini Zorla Sevdiren Kedi

Evde sahibinin oturduğu koltuğa gelen kedi bırak işi gücü sadece beni sev dercesine hareketler sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız 00:07

Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız

Sinem isimli kadın ve arkadaşı video görevi yaparken uyuyan sokak köpeğinin tepkisi ile karşılaştılar. Sinem'den '10 saniyede köpeği sev' görevini yapmasını isteyen kadın ve uyuyan köpeği sevmek isterken hayatının şokunu..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Canım Annem Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı 02:34

Canım Annem Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı

Annem annem canım annem, annem annem bir tanem Annem annem canım annem benim güzel annem Al beni kucağına, öp sev okşa kokla Sar beni kollarınla, hiç bırakma Annem annem canım annem, annem annem bir tanem Annem annem c..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..