#Sevcan işık değmezmişsin gözyaşıma müzik dinle

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

EF - Masum Değil 03:34

EF - Masum Değil

Yönetmen:Cenan Çelik Yapımcı:İbrahim Tilaver Uygulayıcı Yapımcı:Tugay Çolak Yapım Sorumlusu:Batuhan Akyüz Işık şefi:Mert Mustafa Çoban Set:Cinetechno Grip Edit,color:Ozan Okay Saç makyaj:Eylem Tek Ulaşım:Gökhan Özbalta..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..