#Sevda Ələkbərzadə viranə vmüzik dinle

Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..

Erdal Güney - Saklımdasın 04:25

Erdal Güney - Saklımdasın

Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti ..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müzeyyen Senar - Şarkılar Seni Söyler 04:03

Müzeyyen Senar - Şarkılar Seni Söyler

Şarkılar seni söyler Dillerde nağme adın Aşk gibi, sevda gibi Huysuz ve tatlı kadın En güzel günlerini Demek bensiz yaşadın Söz : Fakif Özlem Müzik : Muzaffer İlkar..

Selim Bölükbaşı Ft. Volkan Konak  Oyali Çemberune 04:04

Selim Bölükbaşı Ft. Volkan Konak Oyali Çemberune

Şarkı Sözleri Vuruldum çemberune da Çemberun oyasina Acaba girer miyim Yarimun rüyasina İpek mendilciğini de Yıkadım kırılmıyor Yarun bende resmi var Gülüyor konuşmuyor Yarum bana ev yapmiş da Üç tahta parçasindan Ölüm..

Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

 Mustafa Ceceli  Hastalıkta Sağlıkta 01:07

Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta

Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyi..

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan 03:50

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan

Acıya da meyil verdim. gönlüm dardadır Sevda ziyadeyi geçti çoktandır. Gidelim burdan. Seni bana vermez bu yalan dünya Topla yüreğini gidelim burdan. Bülbülün bağına hunca vurunca talan Çok altını olsa bir gül ed..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Özcan Deniz - Utanıyorum 04:34

Özcan Deniz - Utanıyorum

Şarkı Utanıyorum Sanatçı Özcan Deniz Albüm Sevda Yüklü Şarkılar..

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:28

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Söndü içimin ateşi bitti Bıktım yalanlarından Zorla ele, avuca sığmaz aşk Kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil Ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil İlk defa üşüyorum kollarında Kim b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı 03:59

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı

SENİNLE BAŞLIYOR Doğduğum gün uzattım elimi, tutundum kanadına En ilk sana aşık oldum, hayatın inadına Duvarımda bir sevgilimin, bir de senin resmin Bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin Seninle başlıyor biti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Polat - Çilli Bom 03:14

Ebru Polat - Çilli Bom

Ebru Polat - Çilli Bom Gönderen : deli sevda Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Ah şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi şimdi Şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi ş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik) 03:30

Fettah Can - Ben Sevdalı Sen Belalı (Akustik)

Söz - Müzik: Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın, hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İster..

HiraiZerdüş - Bir derdim var 03:17

HiraiZerdüş - Bir derdim var

Bir derdim bin yarayla - Ne Mecnunum ne de Leyla - Yaşar mıyım bu belayla Gülsem biraz zorlamamsa Keyfi alem yoklamamsa [ zor.. ] - Dokunmayın da böyle kalsın İçimde yalnızlık çoğalsın Sarsam biraz zorlamamsa ..

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin 03:17

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin

Yine Sevenler Sevsin şarkı sözleri ile Kendime bir an için gelemedim Gülmeyi hep erteledim gülemedim Çok acıdım çok üzüldüm diyemedim Uçurumda ben düşende ben senin aşk Gönlümden gelip geçenler var Kalbimi delip geçe..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..