#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müthiş Bir Sirk Performansı! 00:41

Müthiş Bir Sirk Performansı!

Rusyada Müthiş Bir Sirk Performansının Özel eğlenceli BÖlümü Sizlerle ! , keyifli seyirler..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre Yılmaz Güney'e Olan Aşkını Anlattı 4 Aralık 2017 10:54

Nebahat Çehre Yılmaz Güney'e Olan Aşkını Anlattı 4 Aralık 2017

Nebahat Çehre verdiği özel röportajda merhum sanatçı Yılmaz Güney'e olan büyük aşkını ve Yılmaz Güney'in kendisine yazdığı şiirleri ilk kez paylaştı....

  • BETA tarafından
  • 2.633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam Edilecekler 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz, çalıştıkları yerlerdeki, belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler. dedi...

Formula'yı Aratmayan Bilye Yarışı 00:58

Formula'yı Aratmayan Bilye Yarışı

Hazırlanan özel parkurda birbirleriyle yarışan bilyelerin amansız yarışı herkesin dikkatini çekmiş izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 23. Bölüm Fragmanı 00:50

Dolunay 23. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Dolunay 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Dolunay 23. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Nursel Ergin Ve Eşi Evlerinin Kapısını İlk Kez Açtı 7 Aralık 2017 08:23

Nursel Ergin Ve Eşi Evlerinin Kapısını İlk Kez Açtı 7 Aralık 2017

Kanal D'de yayınlanan 'Nursel'le Evin Tadı' programının güzel sunucusu Nursel Ergin ve eşi Murat Akyel evlerinin kapısını ilk kez açtı ve çok özel açıklamalarda bulundu .....

  • BETA tarafından
  • 1.671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neymar'ı Sahneye Gömen Top Cambazı 01:36

Neymar'ı Sahneye Gömen Top Cambazı

Futbol Dünyası'nın en ünlü isimlerinden olan Brezilyalı golcü Neymar top cambazı Sean Garnier karşısında zor anlar yaşadı. Daha çok çalışması gerektiğine karar veren Neymar Sean'dan özel ders almaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan'ın Platonik Aşkı Kim 9 Aralık 2017 07:01

Seda Sayan'ın Platonik Aşkı Kim 9 Aralık 2017

Ünlü şarkıcının özel hayatında neler oluyor ? Seda Sayan eski aşkına geri döndü söylentileri doğru mu ? ''Onun kalbi boş, dedikodular bende' diyen Demet Akalın bu konuda neler biliyor ?..

  • BETA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi 00:42

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi ü..

Gryffindor Makyajı  Gryffindor Makeup Tutorial 09:39

Gryffindor Makyajı Gryffindor Makeup Tutorial

Cadılar bayramına özel Harry Potter binalarının makyajlarına devam ediyorum. Ravenclaw ve Hufflepuff'ın ardından Gryffindor makyajı sizlerle. Tahmin edebileceğiniz gibi en güzelini en sona bıraktım ????..

Hufflepuff Makyajı  Hufflepuff Makeup Tutorial 07:56

Hufflepuff Makyajı Hufflepuff Makeup Tutorial

Cadılar Bayramı'na özel Hufflepuff makyajı yaptım. Diğer binalar için de yakında videolar gelecek. En sevdiğiniz Harry Potter karakteri hangisi..

Ravenclaw Makyajı  Ravenclaw Makeup Tutorial 09:10

Ravenclaw Makyajı Ravenclaw Makeup Tutorial

Cadılar Bayramı'na özel Ravenclaw makyajı yaptım. Diğer binalar için de yakında videolar gelecek. Hogwarts'da olsaydınız sizin binanız hangisi olurdu?..

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim 01:07

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim

Kenar panelinde özel bir uygulama çifti oluşturmak için Uygulama Çifti'ni nasıl kullanacağınızı ve bunları Galaxy Note8'deki tek bir dokunuşla aynı anda başlattığınızı görün...

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrotek Komando Bıçağı İzle 02:56

Mikrotek Komando Bıçağı İzle

Jagdkommando, seçkin bir grup olan Avusturya Silahlı Özel Kuvvetler Operasyonları grubunun adıdır. Microtech Jagdkommando, sağlam bir paslanmaz çelik parçadan öğütülmüş benzersiz bir bıçaktır! Bıçak ağızları, bir noktaya..

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor! 00:38

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor!

Steve Stephens isimli bir Amerikalı, Facebook canlı yayını yaparken öldürdüğü bir adam nedeniyle aranıyor. Cleveland polisi tarafından yakalama emri çıkartılan katilin Facebook hesabı silinirken videolarından birinde de ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım 00:35

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım

Aynı fabrikada çalışan adı bir soyguna karışan şoför Ali (Kartal Tibet) ile santral memuresi Gül'ün (Hülya Koçyiğit) aşk öyküsü. Filmin Adı: Parmaklıklar Arkasında Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ka..

Dolunay 24. Bölüm Fragmanı 00:50

Dolunay 24. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..