#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

EŞİNİ BEYLİK TABANCASIYLA ÖLDÜRDÜ 00:44

EŞİNİ BEYLİK TABANCASIYLA ÖLDÜRDÜ

KARISI TARAFINDAN VURULAN ÖZEL HAREKET POLİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ..

130 bin liralık lüks saat çalındı! 02:01

130 bin liralık lüks saat çalındı!

HIRSIZLAR BU KEZ ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR YÖNTEM BULDU. 130 BİN LİRALIK LÜKS SAATİ ÇALABİLMEK İÇİN ÖZEL OFİS KİRALADILAR. NUMARA ÜSTÜNE NUMARA ÇEVİRİP AMAÇLARINA ULAŞTILAR...

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları! 01:37

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları!

HEM OTİZMLİ HEM DE İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİYDİ... PARKTA OYNARKEN BİN ANDA GÖZDEN KAYBOLAN 5 YAŞINDAKİ NİSANUR'U BULMAK İÇİN ARAMA KURTARMA TİMLERİNDEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE, TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU...

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Bayhan - Zifiri 05:58

Bayhan - Zifiri

Söz: Rüzgar Pehlivan Müzik/ Beste: Rüzgar Pehlivan ( Dinç Müzik Yapım ve Edisyon) Düzenleme: Cihangir İncemen Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi 02:05

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi

HAVADA, KARADA, DENİZDE... HER ZAMAN VE HER YERDELER... SHOW HABER EKİBİ, GÜNÜN 24 SAATİ, YILIN 365 GÜNÜ GÖREVE HAZIR BEKLEYEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN NEFES KESEN DAĞCILIK EĞİTİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEDİ...

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Biri mezara diğeri cezaevine girdi! 01:21

Biri mezara diğeri cezaevine girdi!

ÜMRANİYE'DE, AYNI İNŞAATTA ÇALIŞAN İKİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN TARTIŞMASI KANLI BİTTİ. BİRİ MEZARA, DİĞERİYSE CEZAEVİNE GİRDİ...

Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler 03:12

Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler

Yalova'da hayvancılık yapan özel bir firma, sel felaketinden etkilenen Kastamonu ve Sinop illerindeki besicilere destek olmak adına 89 büyükbaş damızlık ve besi danası gönderdi...

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti! 01:26

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti!

Avustalyalı Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikletiyle deniz üzerinde Avrupa’dan Asya’ya geçti. Ortaköy Meydanı’nın kıyısından harekete geçen Maddison, Anadolu yakasında Beylerbeyi Parkı’na uğrayarak 1,5 dakik..

Batman’da kalp krizi geçiren covidli hasta entübe edilmeden bypass ameliyatı ile hayata döndürüldü 01:44

Batman’da kalp krizi geçiren covidli hasta entübe edilmeden bypass ame

Batman'da özel bir hastanede covid tedavisi görürken kalp krizi geçiren 78 yaşındaki Remziye Ökmen isimli hastanın çalışan kalbinde tıkalı üç damarına bypass ameliyatı yapılarak hayata döndürüldü...

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Beykoz'daki Trabzon! 02:38

Beykoz'daki Trabzon!

TRABZON İSTANBUL BEYKOZ'A ŞUBE AÇTI. İSHAKLI KÖYÜNE YERLEŞEN TRABZONLULAR KALDIRIMLARI BİLE BORDO MAVİYE BOYADI. KÖYÜN BAHÇELERİNDE PAZI, KARA LAHANA, OCAKTA İSE ÖZEL PEYNİRİ İLE YAPILAN MUHLAMA VARDI..

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu 03:52

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu

Eskişehir'de uluslararası hava gösterisinin bu yıl altıncısı düzenleniyor. Yerli ve yabancı pilotlar burada hünerlerini gösterecek. Etkinlilkte çok özel bir olay yaşanıyor. Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet ..

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..