#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Cilt ve Saç Bakımında Yoğurt Kullanımı 07:16

Cilt ve Saç Bakımında Yoğurt Kullanımı

1) Cilt kuruluğunu ve kaşıntıyı önler 2) Güneş yanığına iyi gelir 3) Kepeği önler 4) Saç kremi olarak kullanılır 5) Cilt lekelerini azaltır 6) Ciltteki gözenekleri sıkılaştırır 7) Akne tedavisinde kullanılır 8) Kı..

  • Kadınca tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Nusret Nasıl Fenomen Oldu 02:39

Nusret Nasıl Fenomen Oldu

Dünyaca ünlü restoranlar zincirinin sahibi Nusret Gökçe, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünya çapında bir üne kavuşan Nusret, son olarak Dubai'deki restoranında Oscar ödüllü oyuncu Le..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygusu 01:59

Hamile Köpekten Sıcak Yuvaya Kavuşmasını Sağlayan Kadına Minnet Duygus

Hamileyken Stevoni Doyle isimli kadın tarafından sokaktan alınıp sıcak yuvaya kavuşturulan köpek minnet duygusunu en güzel şekilde gösterdi. Yavrularını sıcak ve uygun bir ortamda dünyaya getiren Grayce kendisine yapılan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çevresinde Döndüğünüzde Canlanan Zoetrop Dövme 01:44

Çevresinde Döndüğünüzde Canlanan Zoetrop Dövme

Vücudunuza yaptırdığını dövmelerin eşsiz ve orijinal olmasını istersiniz. Bu yüzden her zaman farklı arayışlar içine girer insanoğlu. Peki daha önce Zoetrop'un bir dövme olarak nasıl olacağını hiç merak etmiş miydiniz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Bayan Bluz ve Gömlek Modelleri 09:54

Çok Şık Bayan Bluz ve Gömlek Modelleri

Birbirinden şık gömlek ve bluz modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Hem spor giyimde hem de gece giyimi için mükemmel kombin tamamlayıcısı olarak kullanacağınız çok şık modeller.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Perde Tokası Yapımı-Dıy 19:48

Çok Şık Perde Tokası Yapımı-Dıy

Evde perde toplayıcısı olarak kullanılan çok şık perde tokası yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim.))..

  • Kadınca tarafından
  • 7.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

André Rieu - Boléro (Ravel) 06:56

André Rieu - Boléro (Ravel)

Andre İstanbul performansı genel olarak mükemmeldi. André Rieu - Under the Stars - Live in Maastricht 5. André Rieu & the Johann Strauss Orchestra performing Ravel's Boléro live in İstanbul...

  • PengoTV tarafından
  • 3.571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love 03:01

Dünyanın İlk Akıllı Pikabı: Love

Love dünyanın ilk akıllı pikabı olarak Kickstarter’da kendine fon arıyor. Love, tıpkı gramafon gibi hışırtıları ve seslerdeki patlamalara yer vererek plak kayıtlarının samimiyetini ve kalitesini koruyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkler'den Nefret Ediyorum Diyen Kürt Kızın DNA'sı Sen Türksün Dedi!!! 03:50

Türkler'den Nefret Ediyorum Diyen Kürt Kızın DNA'sı Sen Türksün Dedi!!

Gönüllü olarak katılan kişilerden oluşan deneklerin DNA sında aslında hangi milletten ne olduğu araştırıldı.Sonunda şaşırtan gerçekler ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Sahnesine Damga Vuran En İyi 10 Performans 20:00

O Ses Türkiye Sahnesine Damga Vuran En İyi 10 Performans

O Ses Türkiye sahnesinde bugüne kadar en çok iz bırakan hafızalara kazınan top ten listemiz.Sıralama hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak bırakırsanız sevinirim,iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jacob's Well Çukuruna Serbest Dalış 01:33

Jacob's Well Çukuruna Serbest Dalış

Teksas'ta bulunan Jacob's Well, dünyanın en büyük çukuru. Macera severlerin ilgisini çeken bu yerde yüzlerce kişi yaralanmış ve ölmüş. Hatta ismi 'ölüm dalışı' olarak anılır olmuş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 14. Bölüm Fragman 00:31

Cesur ve Güzel 14. Bölüm Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..