#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm 16:28

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; çocukların meslek seçiminde ailelerin baskısı ve bu durumun yarattığı sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm 19:27

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ahmet'in babasıyla birlikte futbol maçına gitmesi ve bu maçta gördüğü olumsuz durumlardan dolayı spordan soğuması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman o..

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm 16:34

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; ailelerin çocuklar üzerinde baskı yaratmaları konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekte..

Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm 24:10

Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ahmet'in arkadaşı Okan'ın kuşunu kafesinden çıkarıp özgür bırakması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerin..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm 23:25

Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının mahalledeki çocuk parkını temizlemeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine ye..

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm 23:26

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının, anne babalarının yasakları ve kurallarından şikayet etmeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm 22:21

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ahmet’in öğretmeninin verdiği sevgiyi tanımlamak konusundaki ödev ile sevgi duygusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun de..

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm 20:09

Ahmet'in Günlüğü 21.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; toplumda saygı ve görgü kuralları dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm 19:32

Ahmet'in Günlüğü 22.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; çocukların aile içerisinde ciddiye alınmaması ve karar alma sürecine dahil edilmemesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm 22:10

Ahmet'in Günlüğü 23.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; komşuluk konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm 24:31

Ahmet'in Günlüğü 24.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ahmet'in arkadaşları ile evde yalnız kalması, ortalığı dağıtması ve ailenin bu duruma tepkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörüko..

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm 23:01

Ahmet'in Günlüğü 25.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Ahmet’in kardeşi Buket'e ile ilişkisi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...