#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Beyaz'la Göz Göze: Alişan (Beyaz Show - 05 Mayıs 2017) 03:19

Beyaz'la Göz Göze: Alişan (Beyaz Show - 05 Mayıs 2017)

Beyaz'ın konuklarına hissettiklerini dürüst olarak söylediği Beyaz'la Göz Göze köşesine bu hafta Alişan katıldı! Beyaz, açtı ağzını, yumdu gözünü Alişan ile ilgili düşündüklerini dürüstçe sordu! Alişan, sorulan ve söyl..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Zırtapoz' Erkeklerin Yıllar İçerisinde Değişen Stil Anlayışları 01:10

'Zırtapoz' Erkeklerin Yıllar İçerisinde Değişen Stil Anlayışları

İngilizce'de Douchebag olarak kullanılan ancak Türkçe'de tam karşılığı olmayan, en yakın tabiriyle 'zırtapoz' diyebileceğimiz erkeklerin stil anlayışlarına odaklanıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümden Sonra Hayata Dönen İnsanların Anlattıkları 06:40

Ölümden Sonra Hayata Dönen İnsanların Anlattıkları

Sıradışı hikayeler.Günümüz bilim çevrelerine göre insanların öldükten sonra bazen birkaç gün bazende birkaç saat hücreleri ve organları çalışmaya devam etmektedir. Bu nedenle özellikle kalp krizi gibi ani ölümlerin sonuc..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Helikoptere Milli Radar 01:23

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın, ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testlerinin hazi..

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

Sibel Can Aldatılma Acısı 02:08

Sibel Can Aldatılma Acısı

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..

Merhaba Papatyam Beyaz Çiçeğim 00:31

Merhaba Papatyam Beyaz Çiçeğim

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..

Şeytan ve Deccal'i Anlatan Film 15:22

Şeytan ve Deccal'i Anlatan Film

Şeytanın Avukatı. Bir çok film şeytanı ve onun gizemini konu edinmiştir. Ama bu film diğerlerinden farklı olarak şeytanın bir çok sırrını ortaya döküyor. Bu sırlarını öylesine derin bir şekilde karşımıza çıkarıyorki bazı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım! 01:15

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım!

Son olarak Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Hande Erçel bir dergi röportajı için çektirdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi toplayan fotoğrafı yarım saat gibi kısa bir süre için..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu! 08:01

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Merve Sevin evlilik yıldönümü konsepti için siyah renkli kombin yapınca yarışmacılar Merve'yi konsepte uygun bulmadı. Siyah rengi yarışmac..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu 6 Kat Giyindi Herkesi Şoke Etti 12:23

Kemal Doğulu 6 Kat Giyindi Herkesi Şoke Etti

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde klimalar kapanmayınca Kemal Doğulu soğuktan korunmak için kulise gitti ve döndüğünde üzerindeki kat kat ceketleri herkesi güldürdü. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Kısmetse Olur - Gökhan  Kısmetse Olura Geri mi Döndü 04:12

Kısmetse Olur - Gökhan Kısmetse Olura Geri mi Döndü

Kısmetse Olur 8 Mayıs 2017'de yayınlanan yeni bölümde, eski damat adaylarından Gökhan Sara eve geliyor. Gökhan'ın gelişi ise başta Rabia olmak üzere tüm adayları şaşırtıyor. Peki Gökhan damat adayı olarak mı geldi? Bu du..

  • ANKA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir Yüzyüze Programında 03:35

Demet Özdemir Yüzyüze Programında

Kenan Erçetingöz'le Yüzyüze programına konuk olarak katılan Demet Özdemir Ekin Koç hakkında konuşuyor ...

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı  Tümosan Pusat 2 03:32

Türkiye'nin Yüzde 100 Yerli Zırhlı Aracı Tümosan Pusat 2

TÜMOSAN mühendisleri tarafından yüzde 100 yerli olarak tasarlanıp üretilen TÜMOSAN PUSAT, milli motor, şanzıman, güç aktarma, süspansiyon ve elektronik sistemleri IDEF fuarında 8 numaralı HALL'de yerini aldı. PUSAT'ın ta..

Uzun Süre Bayatlamayan Ekmek Satan Fırın 02:03

Uzun Süre Bayatlamayan Ekmek Satan Fırın

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, kahvehane olarak kullanılan mekanı dönüştürerek fırın açan 70 yaşındaki Selime Pirvan, günde 1,5 kilogramlık 250 ekmek yapıp satıyor. Ekmekleri 40 gün bayatlamıyor. 70'lik nine ekmek tekne..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek 00:39

Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek

Babasına kas gösterisi yapan bebeğin görüntüleri ilk olarak instagram'da yayıldı ve bütün dünya bu görüntüyü paylaştı. İşte son 2 günün en çok izlenen videosu..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..