#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Zirveye Ulaşanlar 11.Bölüm 56:00

Zirveye Ulaşanlar 11.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Mustafa Sağyaşar, Güzide Kasacı, Abdullah Yüce ve Ercan Bostancıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 12.Bölüm 53:17

Zirveye Ulaşanlar 12.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Nurdan Torun, Mehmet Köstepen, Ferda Öneş, Mete Tapan ve Atalay Şahinoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 13.Bölüm 56:07

Zirveye Ulaşanlar 13.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Necdet Menzir, Nurettin Sözen, Hayri Kozakçıoğlu ve Hülya Avşar konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm 59:21

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Fikri Sağlar, Seda Sayan, Ateş Vuran ve Hasan Subaşı konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm 56:12

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Sami Erdem, Yüksel Uzel, Nejat Bilge ve Talip Özdemir konuk olarak yer almaktadır...

War for the Planet of the Apes Fragmanı 00:50

War for the Planet of the Apes Fragmanı

Sezar'ın başını çektiği genetik olarak gelişen bir maymun halkı, bir ordu ile savaşa karışır...

Zirveye Ulaşanlar 16.Bölüm 55:01

Zirveye Ulaşanlar 16.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ali Şevki Erek, Mehmet Akbay, Akın İlkin ve Meral Zeren konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 17.Bölüm 48:26

Zirveye Ulaşanlar 17.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Alparslan Türkeş, Nevzat Yalçıntaş, Sevim Tuna ve Ahmet Vefik Alp konuk olarak yer almaktadır...

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Edirne'de FETÖ Operasyonu 02:08

Edirne'de FETÖ Operasyonu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi olayında aktif olarak bulunduğu tespit edilen 3 SAT komandosunun yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul-Edirne Otoyolu'nun Edirne gişeler çıkışında arazi kısmında tespit edilerek y..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tülin Şahin-Mehmet Özer Çifti Tek Celsede Boşandı 13:38

Tülin Şahin-Mehmet Özer Çifti Tek Celsede Boşandı

Aşkları ve işleriyle örnek olarak gösterilen çiftlerden Tülin Şahin-Mehmet Özer çifti tek celsede boşandılar....

  • ANKA tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu 01:53

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Van der Wiel kendisini organizatör olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Ünlü futbolcu hem 4, 5 milyon dolarını kaptırdığını hem de tehdit edildiğini belirtere..

  • En Yeniler tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 18.Bölüm 25:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 18.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Yaşar Nabi Nayır ve Falih Rıfkı Atay konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Yaşar Nabi Nayır ve Falih Rıfkı Atay ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüle..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 25.Bölüm 25:20

Cumhuriyete Kanat Gerenler 25.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Akif Şakir Şakar ve Reşat Nüri Güntekin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akif Şakir Şakar ve Reşat Nüri Güntekin ile ilgili bilgi, röportaj ve gör..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 26.Bölüm 24:25

Cumhuriyete Kanat Gerenler 26.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Celal Esad Arseven ve Seyyan Hanım konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Celal Esad Arseven ve Seyyan Hanım ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere y..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 27.Bölüm 25:11

Cumhuriyete Kanat Gerenler 27.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Ferit Celal Güven ve Cemal Sait Tollu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ferit Celal Güven ve Cemal Sait Tollu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 40.Bölüm 28:05

Cumhuriyete Kanat Gerenler 40.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 40. bölümünde; Ömer Lütfi Akad konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Lütfi Akad ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..