#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 41.Bölüm 28:13

Cumhuriyete Kanat Gerenler 41.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 41. bölümünde; Vedat Nedim Tör ve Tezer Taşkıran konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Vedat Nedim Tör ve Tezer Taşkıran ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 46.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 46.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 46. bölümünde; Besim Derkod konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Besim Darkod ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm 25:40

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç ile ilgili bilgi, röportaj ve görün..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm 29:07

Cumhuriyete Kanat Gerenler 49.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 49. bölümünde; Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Laika Karabey ve Cemal Reşit Rey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer v..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm 23:42

Cumhuriyete Kanat Gerenler 50.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 50. bölümünde; Arif Dilmen ve Perihan Çambel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Arif Dilmen ve Perihan Çambel ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm 28:34

Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 59. bölümünde; Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar! 12:45

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim podyum yürüyüşü yaparken Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu korumaları olarak Tuğçe'nin arkasından yürümeye başladı ve yarışmacıla..

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm 27:25

Cumhuriyete Kanat Gerenler 63.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 63. bölümünde; Refet Angın konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Refet Angın ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm 31:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 64.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 64. bölümünde; Melahat Togar ve Mithat Özdeş konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Melahat Togar ve Mithat Özdeş ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilme..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm 31:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 70.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 70. bölümünde; Ömer Azaz ve Süreyya Bükey konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Ömer Azaz ve Süreyya Bükey ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir..

Kolay Şöbiyet Tarifi Bereketli Tarifler Net 03:31

Kolay Şöbiyet Tarifi Bereketli Tarifler Net

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm 30:08

Cumhuriyete Kanat Gerenler 73.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 73. bölümünde; Hami Dilek ve Mustafa İrkin konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Hami Dilek ve Mustafa İrkin ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekted..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm 26:02

Cumhuriyete Kanat Gerenler 87.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Neşet Ömer Irdelp konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Neşet Ömer Irdelp ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm 30:16

Cumhuriyete Kanat Gerenler 88.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 88. bölümünde; Akil Muhtar Özden konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Akil Muhtar Özden ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmektedir...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm 27:55

Cumhuriyete Kanat Gerenler 96.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 96. bölümünde; Tuğrul Atuf Kansu konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Tuğrul Atuf Kansu ve Ceyhun Atuf Kansu ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere yer verilmekte..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 107.Bölüm 33:45

Cumhuriyete Kanat Gerenler 107.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 107. bölümünde; Mesut Cemil konuk olarak yer almaktadır..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..