#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Keki Kabarmadığı İçin Ağlayan Erkek Yarışmacı 02:19

Keki Kabarmadığı İçin Ağlayan Erkek Yarışmacı

Bütün arkadaşlar baton yaptığı için ben çember kalıpta yatsı pişirip dikey şeklinde servis edip üstüne pastacı kremasıyla pişmaniyeli pufidik pufidik yapıp hediye paketi yapmak istedim. ama çemberim çok büyük geldi...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy 05:28

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy

DIY - MUMA PEÇETE DEKUPAJI NASIL YAPILIR - HOW TO MAKE DECOUPAGE CANDLES: SIRADAN BİR MUMU, BİR PEÇETE YARDIMIYLA ÇOK ŞIK DEKORATİF HALE GETİREBİLİRSİNİZ. EVİNİZİN, ODANIZIN DEKORASYONUNU SIRADAN MUMLARI DEKORATİF PEÇETE..

  • Kadınca tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Özdemir Beşiktaşlı Futbolcu ile Aşkmı Yaşıyor!!! 04:01

Demet Özdemir Beşiktaşlı Futbolcu ile Aşkmı Yaşıyor!!!

No:309 dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir Oğuzhan Özyakup İle Aşkmı Yaşıyor dedikoduları ise sevgililer gününe damga vurdu....

  • ANKA tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Çiçeğin Kızlar Üzerindeki Etkisi - Hayrettin 02:53

Çiçeğin Kızlar Üzerindeki Etkisi - Hayrettin

Kadınların çiçeği çok sevdiğini biliyordum! Bunu test etmek istedim, gerçekten çok seviyorlarmış ama biz de onları çok seviyoruz. :) Sevgililer gününüz şimdiden kutlu olsun:)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hülya Avşar Ve Rafet El Roman Sen Olmazsan Şarkısına Düet Yapacaklar 03:53

Hülya Avşar Ve Rafet El Roman Sen Olmazsan Şarkısına Düet Yapacaklar

Renkli sayfaların 12 şubattaki konuğu olan Tuğba Ekinci Hülya Avşar 53 yaşında ben o yaşta onun kadar güzel olamam dedi ve Rafet El Roman la sevgililer gününde yapacakları düetle ilgili neler konuşuldu.....

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgiyi ifade etmek 01:02

Sevgiyi ifade etmek

Sevgililer gününde sevgiyi ifade etmenin değişik yolları.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz 01:33

Nur Fettahoğlu Orada Kendimizi Daha Özgür İfade Edebiliyoruz

Son olarak “Çi” dizisine konuk oyuncu olarak katılan Nur Fettahoğlu bugün Akmerkez’de yeğenlerine hediye alırken görüntülendi. Minik kızına da hediye aldığını söyleyen güzel oyuncu yılbaşını ailesiyle geçirdiğini belirtt..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Ebru Sanatını Uçlara Taşıyanlar 04:14

Ebru Sanatını Uçlara Taşıyanlar

Renklerin suda dansı diyebiliriz ebru sanatı için... Var oluşu yüzyıllar öncesine dayanan ebru sanatı özel olarak hazırlanmış su üzerine, fırça darbeleri ve yardımcı aletlerle yapılan desenlerin, kağıt üzerine aktarılma ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..