#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Toprak Altında Yaşayabilen Balık 01:27

Toprak Altında Yaşayabilen Balık

Hayatının belirli döneminde suda yaşayan, sular çekilince de 4 yıla kadar toprak altında yaşayabilen balık görenleri hayrete düşürdü. Akciğer balığı olarak adlandırılan, solungaçlı ve akciğerli olması nedeniyle hem su he..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Melekleri Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle  1:31:00

Ölüm Melekleri Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

ÖLÜM MELEKLERİ – NAKED WEAPON TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ölüm Melekleri – Naked Weapon filminin konusunda Madame M tarafından ufaklıklarından yetimhanelerden toplanan kızlar senelerce askeri eğitime alırlar. Hepsi Birbirinden..

  • PengoTV tarafından
  • 29.627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Pelteklik Nedir 00:31

Pelteklik Nedir

Pelteklik, artikülasyon bozukluğunun bir türü. Daha çok sürtünmeli sesler olarak tabir edilen s, z, t, ş, j gibi sesler hava çıkışının yanlış yerlerden olması dolayısıyla peltek olarak üretilir. Hava çıkışı belli bir kan..

  • NABIZ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce