#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Bıçaklı Saldırı Karşısında Yapılacak Hamle 00:17

Bıçaklı Saldırı Karşısında Yapılacak Hamle

ABD Özel Kuvvetler askeri, bir bıçaklı saldırı karşısında ne yapılması gerektiğini uygulamalı olarak göstermiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

Komutla Hareket Eden Tavuklar 03:44

Komutla Hareket Eden Tavuklar

Tokat'ın Zile ilçesinde belediye işçisi olarak çalışan Mehmet Ceylan tavuklarına verdiği özel eğitimle hareket etmelerini sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık 01:12

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık

Muharrem İnce, hem milletvekili hem de memleketi olan Yalova'da istediği kalabalığı bulamayacağı öngörülmüş olacak ki, mitingine İstanbul ve Bursa'nın CHP'li ilçe belediyelerinden onlarca resmi ve özel olarak kiralanmış ..

Metin Kuş, Anlat Bakalım Performansını Savundu! 113. Bölüm Survivor 2018 01:31

Metin Kuş, Anlat Bakalım Performansını Savundu! 113. Bölüm Survivor 20

Birleşme partisine özel olarak oynanan Anlat Bakalım oyunundaki performansıyla gündeme gelen Metin Kuş kendisini savundu izle..

  • BETA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufaklığın Hıza Verdiği İnanılmaz Tepki 00:38

Ufaklığın Hıza Verdiği İnanılmaz Tepki

Küçük çoğun babasının özel olarak yaptırdığı arabanın gücünü 707HP gücünden 932HP gücüne kadar çıkardığı arabada hızlandığı andaki çocuğun verdiği o tepikisi.....

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim 08:35

Behzat Ç. Kadrosuna Sürpriz İsim

BluTV’nin özel yapımı olarak geri dönmeye hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Türkiye’nin sevilen kadın oyuncularından Belçim Bilgin, ‘Behzat Ç.’nin çok yakında BluTV’de yayınlanmaya ..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hero Online Türkiye Şiiri 03:13

Hero Online Türkiye Şiiri

göz yaşları şelale. paylaşmayı öğreten oyundu bize. resmen oyun ayağına asya drama dizisi izliyorduk. inanın item basmak , en güçlü olmak gibi dertlerimiz yoktu. tek derdimiz o muhteşem hikayenin sonunu görebilmekti hero..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı 03:26

Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı

Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan TikTok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Kullanıcılar, videolarına, özel efekt filtreleri, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar ile se..

  • PengoTV tarafından
  • 321 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..