#Sevgililer gününe Özel olarak hazırlanmış hediye paketi

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda 02:32

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda

TÜRKİYE DE İLK DEFA ŞAHİNCİLERE ÖZEL FİLM YAPILDI. HIZLI VE TÜPLÜ 19 MAYISTA VİZYONDA. Hollywood Görünümlü Türk Filmi ,Doğan görünümlü Şahin’le Vizyon’da ! Yapımcılığını Mor Yapım Prodüksiyon’un üstlendiği Hızlı ve Tüpl..

İnternetten Odayı Temizleyen Süpürge (İrobot Roomba) 01:23

İnternetten Odayı Temizleyen Süpürge (İrobot Roomba)

İnternet Üzerinden Çalışan Wi-Fi İrobot Roomba Temizleme Süpergesi. Roomba® 690 Wi-Fi Bağlantılı Vakum Robotu ile herhangi bir yerden CLEAN'e bağlanın. Devrim niteliğindeki Patentli 3 Kademe Temizleme Sistemi (Edge-Süpür..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Man of Tai Chi Film İzle 1:45:14

Man of Tai Chi Film İzle

Man of Tai Chi hd izle, Amerika ve Çin ortak yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde de yer alıyor. Matrix serisinden dövüş sahnelerine aşina olan sanatçıyı, dövüş sanatları üzerine odaklı bu filmde köt..

  • Tv Series tarafından
  • 4.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener'in Muhteşem Evi 01:35

Demet Şener'in Muhteşem Evi

Bu ev 2005’te ilk taşındıklarında Demet ve İbrahim Kutluay çiftine belki de büyük geliyordu. Ama şimdilerde durum değişmişe benziyor. Kutluaylar’ın daha çok aile bireylerini ve yakın dostlarını ağırlamaktan keyif aldıkla..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:48:08

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Tür: AKSİYON, BİLİMKURGU, GERİLİM Yapım: 2016 IMDB Puanı: 8.0 Yönetmen: Nic Mathieu Oyuncular: Spektral birileri geliyor kim bunlar görünmeyen düşmanlar durdurulabilecekmi. New York yoğun bir istila altında görünmeye..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur 02:46

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur

AN ITALIAN coachbuilder has designed and built two supercars from scratch without the use of a computer or sketches. Moreno Filandi relies solely on his skills as a mechanic to build handmade custom cars from metal work ..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce