#Sevgilimle eski vinelarımızı İzledik

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

İşemek İçin Kullanılan Alternatif İsimler ! - Scorp 10:38

İşemek İçin Kullanılan Alternatif İsimler ! - Scorp

İşemek İçin Kullanılan eski dilleri kullanan arkadaşlarımızın komik videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aslışah Alkoçlar'ın Arkadaşlarıyla Deniz Sefası 00:41

Aslışah Alkoçlar'ın Arkadaşlarıyla Deniz Sefası

Arkadaşları için eski basketbolcu Kerem Tunçeri'den ayrılan Aslışah Alkoçlar'ın Çeşme'deki tatilinden görüntüler objektiflere yansıdı. Aslışah Arkadaşlarımla çok mutluyum. mesajı verdi. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'y..

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Hande Yener - Hoşgeldiniz 03:53

Hande Yener - Hoşgeldiniz

Korkusuzlugunuzdan korkmus korkular edinmisseniz Kimsesizliginizden kovulmus issirilmis hissetmissiniz O sizsiniz o sizsiniz hosgeldiniz Dostum zaman silmis benim gozumden akan yaslari Vakitsiz dustugum o erken asklari C..

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Stolen Suç Ortağı Film İzle 1:35:35

Stolen Suç Ortağı Film İzle

Eski hirsiz Will Montgomery (Cage) 10 milyon dolarlik soygun girisimi sonucu yattigi hapishaneden saliverilmistir. 8 senedir gorusmedigi arasinin bozuk oldugu kizi Alison`i gormeye gider. Fakat oldugu sanilan eski ortagi..

  • Tv Series tarafından
  • 2.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! 01:59

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..