#Sevgilimle eski vinelarımızı İzledik

100 Yılın En Efsane Replikleri Türk Sineması 100 Yaşında 00:55

100 Yılın En Efsane Replikleri Türk Sineması 100 Yaşında

100 Yılın En Efsane Replikleri İzle - Türk Sineması 100 Yaşında..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Teletabıler 13:10

Teletabıler

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi.Teletabiler (özgün adı: Teletubbies), çocuklar için yapılmış bir televizyon dizisidir. Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuş animasyona benzer birçok kavramın olduğ..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Burak Kut  Benimle Oynama 04:16

Burak Kut Benimle Oynama

Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gözledim O sımsıcak bakan gözleri özledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar seni..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Lanet Olsun Senin Gibi Evlada  Bülent Ersoy  Şöhretin Sonu 02:19

Lanet Olsun Senin Gibi Evlada Bülent Ersoy Şöhretin Sonu

Şöhretin Sonu adlı filminden bir kesit...

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Türk Film Tarihinin En Çok Beyin Yakan Sahnesi 01:29

Türk Film Tarihinin En Çok Beyin Yakan Sahnesi

Yeşilçamdan kesintiler.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Acıklı Yeşilçam Sahneleri 02:33

Acıklı Yeşilçam Sahneleri

Yeşilçamın yürek burkan sahneleri.....

Nuri Alçodan Dayak 00:32

Nuri Alçodan Dayak

Tele kızlar filminden bir kısım.Kanalımı takip etmeyi unutmayın....

Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik 20:42

Nostaljik Şarkılar - Karışık 45'lik

Gülden Karaböcek - Kır çiçekleri Ferdi Tayfur - Ben de Özledim Esmeray - Gel Tezkere Türkan Şoray - sevemedim Karagözlüm Belkıs özener - Oyun Bitti Gönül Akk......

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm 2:34:48

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen baş..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu 01:16

Mısır′da 2. Ramses′in Heykeli Bulundu

Alman ve Mısırlı arkeologlar Kahire’nin Matariye semtinde 2. Ramses’e ait olduğu düşünülen dev heykel buldu. Heliopolis yani Matariye’de eski inanca göre Güneş Tanrısı yaşıyordu...

  • Umut Tv tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum 03:04

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum

Es Deli Rüzğar dizisinden bir kesit.....

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..