#Sevgilisini yemeğe Çağıran Öğrenci pizzası tarifi

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır 03:40

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır

Fırında Çubukta Patates Tarifi Şiş Patates Nasıl Yapılır..

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm Yaprağı Salamurası Tarifi 06:02

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm Yaprağı Salamurası Tarifi

Yaprak Salamura Nasıl Yapılır Üzüm yaprağı Salamurası Tarifi..

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Saray Pilavı Tarifi 04:21

Saray Pilavı Tarifi

Saray Pilavı Tarifi için malzemeler: 350-500gr. arası kuşbaşı et 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı akşamdan ıslatışmış nohut Pİlavı için: 2 su bardağı tuz ve kaynamış sıcak su ile en az 1 saat önceden ıslatılmış pir..

Bademli Hira Tatlısı Tarifi 04:02

Bademli Hira Tatlısı Tarifi

Hira Tatlısı İçin Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ + eritilmiş tereyağı karışımı 1 su bardağı irmik 1 su bardağı + gerekirse ekstra 1-2 yemek kaşığı un 1 paket kabartm tozu 1 portaka..

10 Dakikada Güveç Tarifi 04:52

10 Dakikada Güveç Tarifi

Yapılışı zahmetsiz,herkesin çok sevdiği bir yemek tarifi. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum....

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Muhlama Kuymak Tarifi 04:49

Muhlama Kuymak Tarifi

Yapılışı çok kolay ve nefis bir tarif. Karadenizli arkadaşlarımız daha güzel yapar ama ben de tarifi paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle....

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Vanilyalı Dondurma Tarifi 05:44

Vanilyalı Dondurma Tarifi

Vanilyalı dondurma tarifi; MALZEMELER 200 ml krema, 1 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri, 2 tatlı kaşığı Vanilya özütü veya 1 paket şekerli vanilin veya 2 tatlı kaşığı ev yapımı vanilyalı şeker veya ça..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi 10:01

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi

Cevizli büzme baklava tarifi Tepsimin büyüklügü 40 cm. Malzemeler hamuru için gerekenler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çimdik tuz 2 yemek kasigi sirke yarım çay kaşığı karbonat bir ta..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..