#Sevimli goldenın keyif dolu anları

KORKU EVİ VİDEOSU 18:58

KORKU EVİ VİDEOSU

KORKU EVİ VİDEOSU! Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Bu videomuzda 5 arkadaş korku evine girdik ve korktuk :D korku evi konseptli bu videomuz cidden çok eğlenceli ve adrenalin do..

  • GÜL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

22 yaşındaki arkadaşının öldüğü kazayı cep telefonuyla böyle kaydetti 00:54

22 yaşındaki arkadaşının öldüğü kazayı cep telefonuyla böyle kaydetti

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde taksi ile çarpışan otomobilin sürücüsünün öldüğü kaza anının görüntüleri ortaya çıktı. Ölümle sonuçlanan kazada araç içindekilerin korku dolu bağrışları ise görüntülere yansıdı...

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi 03:09

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi

Bursa’da iki katlı binada çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yükselen dumanları farkeden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın kısa sürede söndürüldü...

Mobilya fabrikasında korkutan yangın 02:00

Mobilya fabrikasında korkutan yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı...

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti 01:28

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti

30 YAŞINDA BİR İNŞAAT İŞÇİSİ... EKMEK PARASI KAZANMAK İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA İHMAL DOLU BİR KAZANIN KURBANI OLDU... GENCECİK ADAMI ÖLÜME GÖTÜREN O KORKUNÇ ANLAR, KAMERAYA DA YANSIDI.....

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman 00:09

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman

Lunaparklardan tanıdığımız korku tüneline giren kadın içeride kendisini korkutan elemanın gazabına uğramış. Eleman korku dolu kıyafeti ve elindeki elektrikli testereyle dışarıya kadar kovalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...

10 dakikada 10 milyonluk soygun! 02:31

10 dakikada 10 milyonluk soygun!

LÜKS OTOMOBİLLERİN SATILDIĞI BİR GALERİYE GİREN 4 HIRSIZ... 10 DAKİKADA 10 MİLYON LİRALIK SOYGUN YAPTI... ÖYLE PİŞKİNLERDİ Kİ, DÖVİZ DOLU PARA KASASINI, GALERİDEN ÇALDIKLARI CİPE YÜKLEYİP ORTADAN KAYBOLDULAR.....

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu 01:06

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu

Teslimatını yaptığı gönderiyi evin kapısına bırakan kargocu, aracına doğru ilerlerken evin köpeği tarafından kovalanmış. Kargoyu korku dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asil - BENİ VUR 00:08

Asil - BENİ VUR

Söz: Asil Müzik: Burak Alkın Düzenleme: Asil, Murat Çekem Director: Said Ateş Dop: Can Dolu, GYD Asistant Director: Musap Çelik Producer: New Wave, Alper İratcı Styling & Art Director: Mel Piyale Art Asistan: Begüm Ak..

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt 01:41

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt

''Türkiye ile ilişkilerde bardağın yarısını dolu görüyorum''..

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köylülerin Mehmetçik heyecanı! 01:30

Köylülerin Mehmetçik heyecanı!

ERZİNCAN KIRSALINA GÖREVE GİDEN KOMANDOLARIN YOLU, KALKANCI KÖYÜNDEN GEÇTİ, KÖYÜN YAŞLILARI ASKERLERİN GELİŞİNİ ÖYLE BÜYÜK BİR HEYECANLA KARŞILADI Kİ, MEHMETÇİK O KÖYDEN AYRILIRKEN DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI..

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor 00:17

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor

Genç çift en mutlu günlerinden biri olan nişan törenlerinde korku dolu anlar yaşamışlar. Nişan masasına konan maytap neredeyse bütün dekoru yakacakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biyolojik baba krizi! 01:47

Biyolojik baba krizi!

DAHA 45 GÜNLÜKKEN EVLAT EDİNDİKLERİ MUSTAFA KEMAL İLE TAM 2,5 YILDIR, SEVGİ DOLU VE HUZURLU BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI, AMA BİR GÜN BİYOLOJİK BABA ÇIKIP GELDİ, İŞTE O GÜNDEN BERİ ÇATAL AİLESİ TEDİRGİN VE MUTSUZ....

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce