#Sevimli köpeğin tatlı halleri

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım 15:42

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım

Herkese Merhabalar! Bu videoda evde tatlı yaptığım, kendi şalımı boyayıp tasarladığım, evde rutin bir günümüzü vlogladım. Umarım keyifle izlersiniz, sizi seviyorum...

Pratik Pizza Tarifi 02:46

Pratik Pizza Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş, 200 gr kaşar peyniri, Küçük bir kangal sucuğun yarısı, 2 adet kırmızı biber, 1 su bardağı haşlanmış mısır 4 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı kekik...

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi 01:56

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 lt Süt, 1,5 su bardağı İrmik, 1 (çok şekerli seviyorsanız 1,5) su bardağı şeker, 2 tatlı kaşığı tereyağ, 1 paket vanilya, 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi...

Unsuz Fındıklı Kurabiye 02:25

Unsuz Fındıklı Kurabiye

Malzemeler: 1 yumurta akı, 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı çok ince çekilmiş Fındık, 1 tatlı kaşığı tahin...

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Makyajı Yaptı 12:53

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Mak

Çok güzel vakit geçirdiğim ve çok beğendiğim bu videoyu ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle izlersiniz.Bu arada Luca çok tatlı bi insan...

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Tepsi Pizza Tarifi 07:15

Tepsi Pizza Tarifi

TEPSİ PİZZA Malzemeler; 1 su bardağı ılık süt ( 200 ml) 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kuru maya ( önce bu üç malzemeyi karıştırma kabın alıp karıştırıp 8-10 dakika bekletiyoruz.) 1 yumurta 1 ay bardağı sıvıyağ ( 100 m..

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Çilek Soslu Enfes Ispanaklı Pasta Tarifi 07:18

Çilek Soslu Enfes Ispanaklı Pasta Tarifi

Pasta İçin Malzemeler: 3 yumurta yarım su bardağı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağ ıspanak püresi (malzemeler altta) 1 su bardağı un yarım su bardağı nişasta 1 er paket kabartma tozu ve vanilya ıspanak püresi için: 7-8 yapr..

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Saray Pilavı Tarifi 04:21

Saray Pilavı Tarifi

Saray Pilavı Tarifi için malzemeler: 350-500gr. arası kuşbaşı et 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı akşamdan ıslatışmış nohut Pİlavı için: 2 su bardağı tuz ve kaynamış sıcak su ile en az 1 saat önceden ıslatılmış pir..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Maraş Dondurmacısında Sevimlilik Patlaması Yaşayan Ufaklık 01:34

Maraş Dondurmacısında Sevimlilik Patlaması Yaşayan Ufaklık

Dondurma almak için Maraş dondurmacısına gelen aşırı tatlı ufaklık, dondurmacının oyunlarıyla adeta sevimlilik patlaması yaşamış...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Yoğurt Tatlısı Yok 06:53

Kolay Yoğurt Tatlısı Yok

Limonlu fındıklı tam kıvamında yoğurt tatlısı malzeme listesi 4 adet yumurta Yarım su bardağı şeker 1su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket van..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Kremşantili Poğaça Tarifi 04:58

Kremşantili Poğaça Tarifi

1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya kullanin) 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı yada margarin 1 su bardağı ilik süt 1 tatli kaşığı seker 2 tane yumurta (Hamura birini tüm kirin digerinin sadece beyaz hamura..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Sebzeli  Köfte Tarifi 08:20

Sebzeli Köfte Tarifi

Sebzeli Soslu Dalyan Köfte Malzemeler; 500 gr yağlı kıyma 1 adet kuru soğan ( ince çekilmiş) 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz,1 çay kaşığı kimyon,karabiber Diğer platformlarda da beni takip eder..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..