#Sevimli köpeğin tatlı halleri

Çin Böreği Tarifi 01:31

Çin Böreği Tarifi

Çin Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr kıyma 1/4 lahana 1 kırmızı biber 2 pırasa 1 havuç 1 tatlı kaşığı zencefil 1-2 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı soya sosu..

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var. 00:12

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var.

Zekadan çok tatlılığa ve iyiliğe ihtiyacımız var. (Charlie Chaplin) Tatlılık şiddetten daha fazlasını alır. (Jean De La Fontaine) Şefkat ruhun gizli dilidir. (Rudolf Leonhardt) İnsanların çalışmalarım hakkında şunu söyle..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Gazoz Tatlısı Tarifi 06:09

Gazoz Tatlısı Tarifi

Malzemeler HAMURU için, 3 Su bardağı Un 2 Yumurta 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı tohum Maya 50 gram Tereyağ Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Bardaktan az Gazoz DİĞER MALZEMELER 1 Kase Ceviz 3 Yemek kaşığı un (hamuru açm..

Ispanaklı Krep Tarifi 01:04

Ispanaklı Krep Tarifi

Ispanaklı Krep Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1,5 su bardağı un Yarım paket kabatma tozu 1 tutam ıspanak Hazırlanışı; 1. Bir kapta yumurta, süt, tu..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

30 Dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake Tarifi 08:24

30 Dk. Browni Tabanlı Çilek Soslu Mini Cheesecake Tarifi

Malzemeler: browni tabanı için: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (60gr.) yarım paket bitter çikolata (40gr.) 1/3 su bardağı tozşeker (yarım bardaktan 1 parmak eksik) 1 yumurta 1/3 su bardağı un bir çimdik tuz cheesecake ..

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler 00:08

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler

satisfying videos tarzında bir şey beklerken. Ablamız çok mu çok tatlı ne?..

  • PengoTV tarafından
  • 279 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yardım İstemek ! 00:14

Yardım İstemek !

Tatlı canlının yardım itmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle 36:12

Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle

Merhaba arkadaşlar, telatabiler çizgi filmi 7.bölümü ile karşınızdayız. Hemde Türkçe olarak :) Çok tatlı 4 kahramanımız Tinki Winki, Dipsy, Laa-Laa ve Po sizlerle ...

  • ÇocukTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Betül Demir   Devlerin Aşkı Büyük Olur 12:11

Betül Demir Devlerin Aşkı Büyük Olur

ay çok tatlı..

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Liseli 00:14

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Lis

Liseli genç okulda karşılaştığı öğretmenlere isimleri ile seslemiş. Öğretmenlerin bazıları sert tepki gösterirken bazıları tatlı bir dille uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cheesecake Tarifi Kakaolu (Russicher Zupfkuchen) 06:34

Cheesecake Tarifi Kakaolu (Russicher Zupfkuchen)

Kakaolu Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler: Çizkek Tabanı için: 150gr. tereyağı 1 yumurta + 1 yumurta akı 3 yemek kaşığı sıvıyağ 3/4 bardak şeker (yarım bardaktan 2 parmak fazla) 1 silme çay kaşığı karbonat veya 1 tatlı k..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler 14:51

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler

Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirdi. Çevirdiği filmlerde genellikle saf, şanslı, iyi yürekli kar..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu 09:48

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin muhteşem gece yolculuğu devam ediyor...

Operasyonda yakayı ele verdi 02:45

Operasyonda yakayı ele verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Türkiye’nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayetinde zincirin son halkası da tamamlandı...

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi 02:47

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi

Nişasta kurabiyesi için malzemeler: 125gr. Tereyağı 1su bardağı pudra şekeri 2 yumurta 1 su bardağı un yaklaşık 3-4 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Kolay nişastalı kurabiye yapılışı ..

 Sarıyer Böreği Tarifi 01:48

Sarıyer Böreği Tarifi

Sarıyer Böreği İçin Gerekli Malzemeler; Baklavalık yufka 5 yemek kaşığı sıvı yağ 3 soğan 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 3 yemek kaşığı kuş üzümü 500 gr kıyma Tuz Karabiber Kimyon Sosu için; 80 gr tereyağı 1 çay bardağı s..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Tepside Kumpir 01:43

Tepside Kumpir

Tepside Kumpir Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı salça 5 adet sosis Yeşil zeytin Siyah zeytin 1 çay barda..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..