#Sevimli Çocukların mantık derlemesi

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Market Sahibinin Dondurma Bahanesiyle Çocuklara Tokat Atması 01:52

Market Sahibinin Dondurma Bahanesiyle Çocuklara Tokat Atması

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bir market sahibi mahalledeki çocukların yanağına attığı her tokat karşılığı dondurma verdi. Çocukların onurlarını kıran bu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Hayvanların Birbirinden Komik Videoları 08:16

Hayvanların Birbirinden Komik Videoları

Çocukların Komik Videoları..

  • JET TV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor 03:02

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor

Eylül oyun evinde eğlenceli oyunlar oyunlar oynuyor ve bizlere çocuk masalları ve hikayeler anlatıyor. Evcilik oyunu ve bir çok oyun çocuk videomuzda izleyebilirsiniz.nnÇocuklarımızın Oyun Oynaması Neden Önemlidir?nn Çoc..

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza |  Müjde Tuğsuz 03:19

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza | Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler 05:03

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler

Finlandiyalı çocukların okul yaşamı, Finlandiya’nın bizzat uygulamakta olduğu gençlik ve eğitim politikalarının sonucudur; PISA testlerinin değil. Fin eğitim sisteminde okuma becerileri, bilim ve matematik okur yazarlığı..

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

ÖYLE ŞEYLER ANLATTI Kİ! Çocuklarınızı Sosyal Medyada Sakın Paylaşmayın! Dijital Saldırganlara DİKKAT 1:12:15

ÖYLE ŞEYLER ANLATTI Kİ! Çocuklarınızı Sosyal Medyada Sakın Paylaşmayın

01:19 Çocukları Sosyal Medyadan Korumak Mümkün mü? 04:13 Çocukların Oynadığı Oyunlara Dikkat! 14:22 Evlere Koyulan Kameraların Tehlikesi! 22:49 Yasaklamak Çözüm Değil, Ama... 27:23 Çocuklar Arasındaki Zorbalık Son Noktad..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Para ve Şöhret  İçin Evlenen 5 Ünlü Kadın 02:29

Para ve Şöhret İçin Evlenen 5 Ünlü Kadın

Çok genç yaşlarına ve güzelliklerine rağmen, sırf şöhret ve para için kendilerinden yaşça çok büyük insanlarla evlenen kadınlar.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boy Abdestinden Muaf 01:27

Boy Abdestinden Muaf

Koptum ya bu kadarda. Espiri mantık olmazki bende alınmadım değil hani..

Peltek Liseliden Telefon Şakası 00:56

Peltek Liseliden Telefon Şakası

Telefon da müşteri hizmetleri gibi konuşan liseli ergenin mantık hatası şiirini çocuklarınız dinlemesin bu bir yasal uyarıdır...

  • JET TV tarafından
  • 1.594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Nedir 03:58

Beyin Nedir

Beyin, tüm düşünce, mantık ve soyutlama gibi daha karmaşık zihinsel eylemlerin gerçekleştiği insanın insan olmasını sağlayan organdır...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..