#Sevindiğini belli edemediğin 12 an

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza |  Müjde Tuğsuz 03:19

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza | Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu! 14:15

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal, geçtiğimiz mart ayında Melike Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. 61 yaşında olan Öçal baba oldu. Kızları olan çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu. Ünlü çift adına panda ev..

  • GÜL tarafından
  • 360 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ara tatilde eğitim olacak mı 01:38

Ara tatilde eğitim olacak mı

5. VE 9. SINIFLAR İÇİN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DETAYLARI BELLİ OLURKEN, MİLLİ EĞİTİM BAKANI İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMININ BAŞLADIĞINI MÜJDELEDİ. BU GÜNE KADAR 60 BİN TABLET YENİ SAHİPLERİNE ULAŞIRKEN, TOPLAMDA ..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hesaba Yatan Paranın Sevinciyle ATM'ye Giden Genç 00:11

Hesaba Yatan Paranın Sevinciyle ATM'ye Giden Genç

ATM'ye para çekmeye giden genç çalan müziğe eşlik ederek hesabında sevindirici miktarda bir para olduğunu belli etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Erman Arda Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Peki nasıl istersen öyle olsun Tutamam tutamam gideni Belli ki kırmak istemiyorsun kalbimi Kıyamam, bir de kıyamam iyi mi? Gide..

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

5 milyon kişi aşılanacak! 01:36

5 milyon kişi aşılanacak!

KORONAVİRÜSTE TÜM GÖZLER AŞI ÇALIŞMALARINA ÇEVRİLMİŞKEN, TÜRKİYE'NİN POLİTİKASI DA BELLİ OLDU. BUNA GÖRE UYGULAMA ÇİN'DEN GELECEK AŞIYLA BAŞLAYACAK. RİSKLİ GRUPTAKİ 5 MİLYON KİŞİYE UYGULANACAK AŞIDAN, ÜCRET ALINMAYACAK...

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak 02:12

İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak

Koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşıda ilk uygulama tarihi belli oldu. İlk aşı 11 Aralık'ta uygulanacak. Aşıda öncelik sağlıkçılarda ve kronik hastalarda olacak. İşte detaylar.....

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı 00:14

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı

Bir iş yerinde nereden geldiği belli olmayan fare ortalığı birbirine katmış. Fareyi gören temizlik görevlileri yakalamaya çalışmış ama nafile.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi 00:18

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi

Yol kenarına park eden araçlara ceza yazarken kameraya alınan trafik polisinin işini severek yaptığı ve bu işten keyif aldığı oldukça belli.....

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
At firarda! 01:23

At firarda!

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR'DE YOLDA BİR AT ARABASI VARDI . AMA ORTADA SAHİBİ YOKTU. BELLİ Kİ AT FİRARDAYDI. O AT TRAFİĞİ FENA DAĞITTI...

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak 01:52

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak

Koronavirüs aşılarında öncelikli meslek grupları belli oldu. Açıklama sağlık bakanlığından geldi...