#Sevindiğini belli edemediğin 12 an

Yan Yana Cansız Bedenleri Bulunan 4 Gencin Ölüm Nedeni Bulundu 01:56

Yan Yana Cansız Bedenleri Bulunan 4 Gencin Ölüm Nedeni Bulundu

Manisa'da yan yana cansız bedenleri bulunan 4 arkadaşın ölüm nedenleri belli oldu. Kriminal raporda Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, diğer 3 gencin ise kendilerini vurdukları ortaya çıktı...

Hakaret davasında karar çıktı 01:27

Hakaret davasında karar çıktı

BAZLAMA SURAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI..OYUNCU HANDE ERÇEL'E 'BAZLAMA SURAT' DİYEN LÜTFÜ ALP KILINÇ, HAKARETTEN SUÇLU BULUNDU. SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN ÖDEYECEĞİ CEZA MİKTARI DA BELLİ OLDU.....

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl! 01:45

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl!

BEŞİKTAŞ'TA DURAKTAKİ YOLCULARIN ÜZERİNE OTOBÜSÜ SÜREN ŞOFÖRÜN CEZASI BELLİ OLDU... MAHKEME, PİŞMANLIK GÖSTERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZASINDA İNDİRİM YAPMADI... NECDET KARAKUŞ, HEM MÜEBBET, HEM DE 134 YIL HAPİS CEZASINA ÇAR..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş 00:26

Gelin Arabaya Binmiş Ya Sabır Demiş

En mutlu gününde arabaya binen gelin surat ifadesi ile hiçte mutlu olmadığını belli etmiş. Normalde gelin ata binmiş ya nasip demiş denir ama bu söz bu gelin için geçerli değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Böyle yıkım mı olur? 01:59

Böyle yıkım mı olur?

BİTİŞİKTEKİ APARTMAN MI YIKILIYOR, BENİM EVİM Mİ, BELLİ DEĞİL DEDİ... KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLEDE, İDDİAYA GÖRE YIKIM EKİBİNİN İHMALİ, 2 DAİREYİ BAKIN NASIL DELİK DEŞİK ETTİ.....

Ebru Yaşar - Ben Bilmem 03:10

Ebru Yaşar - Ben Bilmem

Ben Bilmem Şarkı Sözleri ile; Dağıldım, döküldüm Vurgun bu olsa gerek Sanırsın uzaktan mutluluk bana denk Kahrımdan ölsem senin kılın kıpırdamaz belli Ben nerde hata yaptım Bunu kim bilebilir ki? Ben bilmem Senden ay..

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı 01:14

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı

POLİSE DİRENDİ, MASKE TAKMADI BİR ÇAY BAHÇESİNDE OLAY ÇIKARIP GARSONU TOKATLADI. EN SON BİR OTOBÜSE MASKESİZ BİNMEYE ÇALIŞTI.. TÜRKİYE'NİN VUKUATLARINDAN TANIDIĞI O KADININ CEZASI BELLİ OLDU...

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

İstanbul Zeytinburnu'nda 2 Genç Kız 70 Yaşındaki Kadının Balkonuna Zarf Atıp Kaçtılar! İşte Detaylar 01:30

İstanbul Zeytinburnu'nda 2 Genç Kız 70 Yaşındaki Kadının Balkonuna Zar

ŞAKA MI TEHDİT Mİ BELLİ DEĞİL..

Memura ne kadar zam yapıldı? 01:38

Memura ne kadar zam yapıldı?

Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enf..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

İşte zamlı maaşlar! 02:03

İşte zamlı maaşlar!

HÜKÜMET VE MEMUR SENDİKALARI UZLAŞMIŞ, 6 MİLYON MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN ALACAĞI ZAM ORANLARI BELLİ OLMUŞTU. PEKİ YENİ ZAMLAR İLE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK? ÖĞRETMEN VE HEMŞİRELER NE KADAR ALACAK? İŞTE YANI..

İşini Aşkla Yapan Güvenlik Görevlisi 00:15

İşini Aşkla Yapan Güvenlik Görevlisi

Alışveriş merkezinin otopark girişinde görevli olan güvenlik görevlisi sergilediği hareketlerle işini ne kadar çok sevdiğini belli etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Muhammed Teyran - Ceylan 02:56

Muhammed Teyran - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Belli değil yaptiklarin umrun değil farkindayim Görmedim yanlişlari daldim derin rüyadayim Bana kalsa herşeyi sil baştan yazardim Bir ceylan gibi kaçiyorsun yüregimden kaderimden Gönlümde bi se..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..

İngilizce Dersinde Acayip Sıkılan Minik Öğrenci 00:13

İngilizce Dersinde Acayip Sıkılan Minik Öğrenci

Okulda iyice uykusu gelen minik öğrenci, araya bir de İngilizce dersi girince daha da sıkılmış. Rakamları sayarken hislerini belli etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kiracılara Kötü Haber 02:11

Kiracılara Kötü Haber

BÜLTENİMİZİ ENFLASYON HABERİYLE AÇMIŞTIK... TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU'NUN AÇIKLADIĞI FİYAT ARTIŞ VERİLERİYLE, NİSAN AYINDA UYGULANACAK KİRA ARTIŞ ORANI DA BELLİ OLDU, KİRACILARA KÖTÜ HABER GELDİ...

BILL GATES YAPAY ET EMRİNİ İŞTE BU PATRONDAN ALIYOR! 10:57

BILL GATES YAPAY ET EMRİNİ İŞTE BU PATRONDAN ALIYOR!

PATRON BELLİ OLDU..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 3 ay önce
Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..