#Sevmek bir dokunuş bu sen olunca özel

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN. 1:00:13

İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN.

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 11 ay önce
'Tarih Bir Gecede Değişti' 02:58

'Tarih Bir Gecede Değişti'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin açıktan bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Karagül '15 Temmuz'..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden Sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu büker Ben bir tek adam (kadın) sevdim O da sensin, o da sensin Ben bir ..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Bir Gün Değil  Her Gün Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı) 03:39

Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı)

HER GÜN BEŞİKTAŞ Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda senle yürümek, Hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda, çamurda arma ..

  • OFSAYT tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz) 03:03

Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz)

Τραγουδάει η Safiye Ayla. Η Τούρκικη εκδοχή του γνωστού μας Σάλα σάλα Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Bir Hülya Avşar Sohbeti 8.Bölüm - Mustafa Ceceli 59:56

Bir Hülya Avşar Sohbeti 8.Bölüm - Mustafa Ceceli

Hülya Avşar'ın Cuma akşamları Star tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbetinin bu akşamki konuğu Mustafa Ceceli oldu.Avşar kızı ve Mustafa Ceceli'den çok özel ve eğlenceli bir sohbet programı sizlerle, iyi se..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün) 02:26

Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün)

Özel bir şirkette 12 yıldır kepçe operatörü olarak görev yapan İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Dağdelen, arkadaşı inşaat ustası Atilla Cebe'yi önce iş makinesinin kepçesine bağ..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Boyun Kırışıklığından Kısa Süreli Kurtulmak İsteyenlere Muhteşem Bir Öneri 00:46

Boyun Kırışıklığından Kısa Süreli Kurtulmak İsteyenlere Muhteşem Bir

Noel, yılbaşı veya özel bir gün için kendinizi daha güzel hissetmek için boyun kırışlığınızdan kurtulmanın pratik bir yolu var. Hem de masrafsız!..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günde İki Rekor Kıran Pakistanlı 01:09

Bir Günde İki Rekor Kıran Pakistanlı

Pakistanlı dövüş ustası Rasit Rasem,bir günde kafasıyla 103 saniyede 51 karpuz kırıp,üstünede 60 saniyede özel bir eldivenle 251 ceviz kırdı..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj 18:02

Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj

Bir çok ruja uyan bir göz makyajı yapmak istedim.Mezuniyet düğün özel gün gibi zamanlar da umarım işinize yarar.Hepinizi öperim..

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son 01:22

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..