#Sevmenin bedeli kefeni giymek miymiş

Jet Sosyete 15. Bölüm - Güzelliğin Bedeli 08:28

Jet Sosyete 15. Bölüm - Güzelliğin Bedeli

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

Bergen  Onuda Yak Tanrım 05:10

Bergen Onuda Yak Tanrım

Ben böyle perişan böyle dertliyken Onun gururuna gülüşüne bak Bu aşkın suçlusu yanlız benmiyim Onuda yak tanrım ateşlerde yak Ben nasıl çektimse onada çektir Ben gibi onuda canından bezdir Öğrensin sevmenin bedeli..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden 05:00

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden

'Türk Olmayı Sevmenin 5 Nedeni' 15 yaşına kadar Türkiye'de yaşayan Sedef, İstanbul'da doğmuş. Annesi ve babası Türk olan Sedef, Türk olmayı sevmenin 5 nedeninden bahsediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daracık Pantolonu İki Kişi Yardımıyla Giyen Hatun 00:45

Daracık Pantolonu İki Kişi Yardımıyla Giyen Hatun

Her zaman modayı takip etmek ya da yakışanı giymek çokta kolay olmuyor herhalde. Dar pantolonu giymek isteyen bu hatun yardım almadan bu işi gerçekleştirememiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Sarı Sıcak (2017) Fragman 02:06

Sarı Sıcak (2017) Fragman

Giderek artan sanayileşme, onbinlerce geleneksel çiftçi ailesini olduğu gibi İbrahim'in (Aytaç Uşun) ailesini de etkilemiştir. Sahip oldukları tarlanın tamamen fabrikalar arasında kalmasına rağmen tarlayı satmamakta dire..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Canım Kardeşim 13.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 13.Bölüm

Abla kardeş, anne çocuk ilişkileri, bir hayvana nasıl sahip çıkacakları, onu sevmenin ötesinde sorumluluk duygusunu nasıl yaşayacaklarını anlatmaya çalıştık...

Isırarak Öpen Kadın Ve Erkek ! 11:17

Isırarak Öpen Kadın Ve Erkek !

Sevmenin dozunu kaçırıp birbirlerini ısırarak sevmeye çalışan erkekler ve kızlar...

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elindeki Yavru Kurtla İnsanlık Dersi Veren Adam 03:42

Elindeki Yavru Kurtla İnsanlık Dersi Veren Adam

Elindeki yavru kurtla kamera karşısına geçen, hayvan sevmenin ne demek olduğunu ortaya koyan ve hayvan katliamına tepki gösteren adam, verdiği insanlık dersiyle izleyenlerin beğenisini kazanmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşarp Giymenin 5 Farklı Yolu 03:44

Eşarp Giymenin 5 Farklı Yolu

Eşarp Giymenin 5 Farklı Yolu..

Topuklu Ayakkabı ile Nasıl Yürünür 00:59

Topuklu Ayakkabı ile Nasıl Yürünür

Topuklu ayakkabı giymek güzeldir ama yürümek zordur.İşte topuklu ayakkabıyla duruşumuzu bozmadan nasıl yürümemiz gerekir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balon Nasıl Giyilir? 01:25

Balon Nasıl Giyilir?

Görüntüde şişmiş balonu giymeye çalışan kadınları izlicez...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam 02:10

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim- Milli Formayı Pazarlık Konusu Ya

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: Milli Formayı Pazarlık Konusu Yapmam Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Oyuncum milli formayı giymek için benimle pazarlık y..

100 Taytı Üst Üste Giyen Kız 14:25

100 Taytı Üst Üste Giyen Kız

Kanalı için video çeken hanım kızımız 100 adet taytı üst üste giyerek takipçilerine sunabileceği güzel bir video düşünmüş ancak bu iş hiç de kolay olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.476 görüntüleme
  • 7 yıl önce