#Sevval sam

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle 08:31

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle

6.5.2017, Hull City 0 – 2 Sunderland İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Sunderland, Kümede kalmaya çalışan Hull City’e konuk oldu. konuk ekip Sunderland maçı 2-0 kazandı ve Hull City’i ateşin içine attı. G..

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı 03:47

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı

Şam'daki şiddet yüzünden evini terk etmek zorunda kalan 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Ansam, Suriyeli çocuklarla birlikte söylediği şarkısında umut dolu mesajlar veriyor. Ansam ve beraberindeki Suriyeli çocuklar um..

Mabel Matiz - Hanfendi 01:13

Mabel Matiz - Hanfendi

sam..

Silahlar Kızlar ve Kumar Film İzle 1:29:26

Silahlar Kızlar ve Kumar Film İzle

SİLAHLAR KIZLAR VE KUMAR TÜRKÇE DUBLAJ FULL HD İZLE Bir kumarhanede oynanan poker esnasında bir milyon dolar değerinde olan sanat eseri çalınmaktadır. Bu kızılderili kumarhanesinde oynanmış olan poker oyunu sırasında çal..

  • Tv Series tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle 1:36:11

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle

Geçmişin Sırları hd izle, Aktörlükle yönetmenliği bir arada götüren Robert Redford 1980′de başladığı yönetmenlik kariyerinin 9.filmine imzasını attı. “The Company You Keep” adını verdiği filminde “Lions for Lambs”ten son..

  • Tv Series tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pamuk Prenses ve Avcı Film İzle 2:11:33

Pamuk Prenses ve Avcı Film İzle

Pamuk Prenses’i (Kristen Stewart) yoketmek için fırsat kollamakta olan kötü kraliçenin (Charlize Theron) aklına dahi gelmeyen bir şey vardır. Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan..

  • Tv Series tarafından
  • 17.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj Film İzle 1:49:40

Sabotaj Film İzle

Arnold Schwarzenegger boşrolünde oynadığı 108 dakikalık bol aksiyon dolu bir amerikan polisiye filmi. Narkotik Suçlar biriminde çalışan özel hareket polislerinin yaptıkları operasyonlar anlatılmakta. Büyük bir uyuşturucu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçış Planı Film İzle 1:55:35

Kaçış Planı Film İzle

KAÇIŞ PLANI – ESCAPE PLAN HD İZLE Gizemli bir hapishane den kaçış filmi zevkli bir filmdi. sahneler çok güzel akıcı oyuncular da harika.. Ters köşe yapmak istemiş gizem katılmak istenmiş de, zaten çoğu şeyleri izlerken ..

  • Tv Series tarafından
  • 11.792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam  2 Film İzle 2:21:34

Örümcek Adam 2 Film İzle

ÖRÜMCEK ADAM 2 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE, Spider Man 2 Film İzle Örümcek Adam 2 hd izle, Sevgilisinden ayrılan peter bunalıma girmiştir. Kazandığı kimliği ona söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, kız arkadaşının yakın ..

  • Tv Series tarafından
  • 34.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takiptekiler Film İzle 1:34:03

Takiptekiler Film İzle

TAKİPTEKİLER – TRACERS 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE New York’lu olan bisikletli kurye Cam’in (Taylor Lautner) başı mafyayla derde girmiştir. Genç adam kaçış esnasında güzeller güzeli bir kıza çarpmış ve ikili kısa süre süre i..

  • Tv Series tarafından
  • 4.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saksı Olmanın Faydaları Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:39

Saksı Olmanın Faydaları Türkçe Dublaj Film İzle

Saksı Olmanın Faydaları – The Perks of Being a Wallflower filminin konusunda Charlie, arkadaşları tarafından sürekli küçük düşürülen ve hayaletmiş gibi davranılan görmezden gelinen kendi evreninde kişisel problemleri ile..

  • PengoTV tarafından
  • 8.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavşan Peter Dublaj Fragmanı 01:35

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı

Tavşan Peter Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, sura..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti 02:04

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta sahasında Liverpool'un 14 maçlık serisine son veren Swansea City, 25. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Arsenal'i de 3-1 mağlup etti. Teknk direktörlüğe Carlos Carvalhal'in gelmesiyle çıkışa ge..

  • OFSAYT tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle 4:23:15

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle

Kralın Dönüşü, Peter Jacksonın üçünü bir arada çekerek sinemaya uyarladığı Tolkienin ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisinin son bölümünü beyazperdeye taşıyor. Kıyamet günü ortamını yaşayan Orta Dünyada, Yüzük Savaşının son..

Oz The Great And Powerful Trailer 01:49

Oz The Great And Powerful Trailer

In Theaters March 8, 2013 Disney's fantastical adventure Oz The Great and Powerful, directed by Sam Raimi, imagines the origins of L. Frank Baum's beloved character, the Wizard of Oz. When Oscar Diggs (James Franco), ..