#Seyfi doğanay arsız gönül müzik dinle

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

Hande Yener - Hoşgeldiniz 03:53

Hande Yener - Hoşgeldiniz

Korkusuzlugunuzdan korkmus korkular edinmisseniz Kimsesizliginizden kovulmus issirilmis hissetmissiniz O sizsiniz o sizsiniz hosgeldiniz Dostum zaman silmis benim gozumden akan yaslari Vakitsiz dustugum o erken asklari C..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Keziban Çalışkan - Aşkın Sazı 03:12

Keziban Çalışkan - Aşkın Sazı

Aşkın sazı telden ağlamazmış Gönül gözü laftan anlamazmış Aşkın sazı telden ağlamazmış Gönül gözü laftan anlamazmış Sensiz günüm günlerden sayılmazmış Yar yar yar yar sayılmazmış Yar yar yar yar sayılmazmış Sayılmazmış ..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı 01:12

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem'in diyet fikri ile savaş içine giriyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meltem'in babası MüsteşarKemal ameliyat olaca..

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor! Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna onun için çok endişelenir. Acı haber gelir..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2 00:52

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2

Seyfi'nin alacaklıları Hakan'ların mekanındaki boğuşma sırasında Melis'i vururlar! Melis, hastanede ölümle pençeleşirken, Tarık emanet ettiği Hakan'ı suçlamaktadır! Seçil'in eline ise büyük bir koz geçmiştir! Mahalleye b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..