#Seyfi doğanay arsız gönül müzik dinle

Yakup Ekin  Bir Nefes 03:23

Yakup Ekin Bir Nefes

Bir nefes kadar kısaymış Aşk dediğin bir şakaymış Alacaklarına saymış kader bu [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! Bir günahmış bir hataymış..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı 00:53

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri 03:51

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Seyfi ARSLAN - Uyku Apnesi Nedir? Uyku Hastalıkları üzerine kısa bilgilendirme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak 03:09

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak

Gamze sahne adlı yarışmacı İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Seyfi Dursunoğlu'ndan oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Mesut Kaplan - Dostların Alayını 04:08

Mesut Kaplan - Dostların Alayını

Mesut Kaplan - Dostların Alayını Dinle Söz: Eyüp Çungay Müzik: Gökhan Doğanay..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali 01:09

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali

SEFA DOĞANAY ın Ziynet Salinin Kalbim Tatilde şarkısına 7 Sanatçı birden düet yapması sosyal medyaya bomba gibi düştü..

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın 03:24

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın

Pınar Süer - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin be..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..