#Seyfi doğanay gitti müzik dinle

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 22.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm 50:32

Zirveye Ulaşanlar 23.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Seyfi Oktay, Avni Bilgin, Ahmet Köksal ve Turan Falcıoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm 49:45

Zirveye Ulaşanlar 87.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 87. bölümünde; Seyfi Basa, Cavit Avcı ve Kenan Binak konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Kuşum Aydın'ın seslendirdiği Deli Misin şarkısına yer verilmektedir...

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri 03:51

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Seyfi ARSLAN - Uyku Apnesi Nedir? Uyku Hastalıkları üzerine kısa bilgilendirme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak 03:09

Popstar Elemelerinde Bardak Dansı Yapmak

Gamze sahne adlı yarışmacı İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Seyfi Dursunoğlu'ndan oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Mesut Kaplan - Dostların Alayını 04:08

Mesut Kaplan - Dostların Alayını

Mesut Kaplan - Dostların Alayını Dinle Söz: Eyüp Çungay Müzik: Gökhan Doğanay..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim 05:08

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara Varamadığım sual edip derdi soranlara Bin dert yükledim aşikar duvarlara Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Ne..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali 01:09

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali

SEFA DOĞANAY ın Ziynet Salinin Kalbim Tatilde şarkısına 7 Sanatçı birden düet yapması sosyal medyaya bomba gibi düştü..

Kemal Doğulu - Makaslı Film 05:00

Kemal Doğulu - Makaslı Film

Elde birdim onun hayatında Sevmeye zahmet etmedi Taş atsa kolu mu yorulurdu? Boş vaktiydi, değerlendirdi diyelim Önce kanayacak noktalarımı buldu Sonra tatlı tatlı canıma okudu Bazı çok ileri gitti, hoşlandı bunda..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce