#Seyfi doğanay gitti müzik dinle

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Sokak Ortasına İçini Döken Adam 00:24

Sokak Ortasına İçini Döken Adam

Dayı ne yaptın sen öyle ya? Adam resmen sokak ortasına imza çaktı gitti be...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Yanlış Anlaşılma Ölümle Son Buldu 02:36

Yanlış Anlaşılma Ölümle Son Buldu

Montu ters giymesi yüzünden ölüme gitti :)..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Kerkük’te Davullu Zurnalı Oy Kullanma 00:59

Kerkük’te Davullu Zurnalı Oy Kullanma

Bağdat ve Erbil arasındaki tartışmalı bölgelerden Kerkük'te bağımsızlık referandumuna halkın bazı kesimleri davul zurnayla oy kullanmaya gitti...

Beşiktaş 2-0 Leipzig 00:18

Beşiktaş 2-0 Leipzig

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 2. karşılaşmasına Alman temsilcisi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 2-0 Leipzig maç sonucu. Beşiktaş Leipzig maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında Vodafone..

İstanbul'un Göbeğinde Uyuşturucu Kullandılar 01:42

İstanbul'un Göbeğinde Uyuşturucu Kullandılar

Fatih'te yabancı uyruklu iki genç boş bir alanda ulu orta uyuşturucu kullanırken, vatandaşlar, korkunç tabloya aldırış etmeden gençlerin yanından geçip gitti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Gönül Akkor   Dost Bildiklerim 05:19

Gönül Akkor Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem, İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, Bırakıp ta gittik dost bildiklerim. Nerde o sözlere kandığım günler, Her gülen yüzü dost sandığım günler, Acıdan kahrolup..

Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti...

Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor! 00:46

Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor!

Penaltının kaçtığını düşünen kalecinin sevinci kısa sürdü. Tayland liginde, Bangkok Sports Club - Satri Angthong mücadelesinde normal süresi 2-2 biten maç penaltılara gitti. Penaltılarda 19-19 eşitlikten sonra kullanılan..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

NAZAN ÖNCEL - HOKKA 03:30

NAZAN ÖNCEL - HOKKA

Kuş mu uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm ki herşey gitmiş yerinden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler ..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

 Çivili Tahtayı Arabanın Üzerine Atmak 07:19

Çivili Tahtayı Arabanın Üzerine Atmak

Adamın arabasına içi gitti resmen..

  • JET TV tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziyafeti Gören Aslanların Çıldırması 00:26

Ziyafeti Gören Aslanların Çıldırması

Ortadaki aslan sanırım ortamın ağır abisi falan. Diğerleri payını alıp gitti aç gözlü geri kalana çöktü, açık büfe sanki...

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Yıldız Tilbe'nin İmajını Çok Beğendi  O Ses Türkiye 02:06

Gökhan Yıldız Tilbe'nin İmajını Çok Beğendi O Ses Türkiye

Gökhan, Büşra Salepçioğlu'na neden dönmediklerini anlatan Yıldız Tilbe'nin yanına gitti ve jüri üyesi arkadaşına övgüler yağdırdı. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Ol..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mağazada İlahi ile Coşan Teyze 00:33

Mağazada İlahi ile Coşan Teyze

Kıyafet seçerken duyduğu ilahi ile kendinden gerecek oynayan kadın sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi mağazadan çıkıp gitti..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kör Taklidi Yapan Adamın Oynunu 03:52

Kör Taklidi Yapan Adamın Oynunu

Kör taklidi yapan adam gördüğü güzel kadınla kol kola girip gitti izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce