#Seyfi doğanay gitti müzik dinle

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da 04:09

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları ile Libya’ya gitti...

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

24 altın yüzüğü böyle çaldı! 01:13

24 altın yüzüğü böyle çaldı!

MANİSA'DA BİR HIRSIZ MÜŞTERİ GİBİ BİR KUYUMCUYA GİTTİ...YÜZÜK ALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ...FIRSATINI YAKALAYINCA DA TAM 24 ALTIN YÜZÜĞÜ ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Dükkan sahibinin intikam planı... 01:52

Dükkan sahibinin intikam planı...

İŞ YERİNİ KAPATTIĞINI SANDI, EVİNE GİTTİ... AMA KEPENKLERDEN BİRİNİ AÇIK UNUTTUĞUNU, DÜKKANDAKİ TELEFONLARI ÇALININCA ANLADI... EKİPLER SOYGUNCULARIN PEŞİNE DÜŞERKEN O DA BOŞ DURMADI..

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Devremülk çetesi çökertildi 01:34

Devremülk çetesi çökertildi

AFYONKARAHİSAR'DA DEVREMÜLK ÇETESİ İDDİAYA GÖRE KART BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRDI.. JANDARMA O ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ. KURBANLARI İSE ÇİÇEKLERLE ADLİYE KAPISINA GİTTİ...

Anne yüreği... 01:03

Anne yüreği...

BREZİLYA'DA 6 AYLIK HAMİLE KADIN, 4 YAŞINDAKİ OĞLUYLA BERABER RESTORANA GİTTİ. BİR ANDA İÇERİ SİLAHLI SOYGUNCULAR GİRDİ. BAKIN O ANNE OĞLUNU KORUMAK İÇİN NE YAPTI?..

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 02:35

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Milli imkanlarla üretilen dünyanın ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tanıtıldı. Otobüsün ilk yolcusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan, kabine toplantısına hem elektrikli hem de sürücü..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi! 01:48

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi!

PENDİK'TE BİR KADIN CANİCE KATLEDİLDİ.. BOŞANMAK İSTEDİĞİ KOCASI ONU DAMBILLA VURA VURA ÖLDÜRDÜ... SONRA DA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ MASKESİNİ TAKIP DIŞARI ÇIKTI, RAHAT RAHAT ARACINA BİNDİ GİTTİ...O KAN DONDURAN CİNAYETİN..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..