#Seyfi doğanay gitti müzik dinle

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

Lavaş Ekmeği Tarifi 06:22

Lavaş Ekmeği Tarifi

1 kilo un 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagindan bir parmak eksik zeytinyagi 1 paket yasmaya (1 paket kuru mayada olur) 2 tatli kasigi dolusu tuz 1 yemek kasigi seker Hazirlanisi Yogurma kabi..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..

Gelin Kaynana Krizinin Evrensel Olduğunun Kanıtı İspanya Kraliyet Ailesinde Gerginlik 01:22

Gelin Kaynana Krizinin Evrensel Olduğunun Kanıtı İspanya Kraliyet Aile

İspanya kraliyet ailesinden Kraliçe Letizia ile kayınvalidesi Kraliçe Sofía ile gerginlik yaşadığı anlar dünya basınına bomba gibi düştü. Aile Paskalya'yı kutlamak amacıyla Mayorka adasında bulunan Palma de Mallorca Kate..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Değnekçiye suçüstü! 01:20

Değnekçiye suçüstü!

PARK EDEN SÜRÜCÜNÜN YANINA GİTTİ. 20 LİRA OTOPARK ÜCRETİ İSTEDİ... ASIL FATURAYI KENDİSİNİN ÖDEYECEĞİNİ BİLEMEDİ. ÇÜNKÜ PAZARLIK YAPTIĞI KİŞİ DEĞNEKÇİ AVINA ÇIKAN POLİSTİ...

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...

Çalışan neye uğradığını şaşırdı! 01:31

Çalışan neye uğradığını şaşırdı!

ADANA'DA BİR SOYGUNCU YÜZÜNDE MASKEYLE MARKETE GİRDİ. AMA TABANCA YA DA BIÇAK YERİNE KOCAMAN BİR KILIÇ ÇIKARDI. TEHDİTLE KASADAKİ PARALARI ALIP GİTTİ...

Ölmeden helvasını yedi! 01:23

Ölmeden helvasını yedi!

RAHATSIZLANDI, HASTANEYE GİTTİ, AMA ÖĞRENDİKLERİYLE BAŞINDAN AŞAĞIYA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ, ÇÜNKÜ KAĞIT ÜZERİNDE ÖLMÜŞTÜ...

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

250 bin liralık domates! 01:23

250 bin liralık domates!

BELÇİKA'DAN MEMLEKETİ KONYA'YA GELEN GURBETÇİ BİR KADIN... EVDE ÇALINIR KORKUSUYLA YANINA ALDIĞI PARASINI PAZARDA YANKESİCİYE KAPTIRDI... DOMATES SEÇERKEN TAM 250 BİN LİRASI GİTTİ...

Park halindeki kamyonun freni boşaldı 01:13

Park halindeki kamyonun freni boşaldı

SÜRÜCÜSÜ YOKUŞ AŞAĞI PARK EDİP GİTTİ. DAKİKALAR SONRA HAFRİYAT KAMYONUNUN FRENİ BOŞALDI... İSTANBUL ESENYURT'TAKİ OLASI FACİA BAKIN NASIL UCUZ ATLATILDI?..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...