#Seyfi doğanay gitti müzik dinle

Hayvan otlatırken golf oynadılar 01:19

Hayvan otlatırken golf oynadılar

ARDAHAN'DA YAŞAYAN 11 YAŞINDAKİ KUZEN GOLFE MERAK SARDI... ÇOBANLIK YAPAN KARDEŞLER ŞEHRE GİDEMEYİNCE ANTRENMAN AYAKLARINA GİTTİ....

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski sevgili dehşet saçtı 01:53

Eski sevgili dehşet saçtı

Hayat doluydu, kadın cinayetleri konusunda çok hassastı. Her fırsatta tepki gösteriyordu ama kendisi de cinayete kurban gitti...

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Gelinliğiyle ambulansa koştu! 01:01

Gelinliğiyle ambulansa koştu!

Elazığ'da düğüne giden aracın da karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. O sırada düğün salonuna giden gelin, teyzesinin kaza yaptığı görünce koşarak yanlarına gitti...

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Komşuların bitmeyen kavgası! 02:24

Komşuların bitmeyen kavgası!

KOMŞULARIN BİTMEK BİLMEYEN KAVGASI VAR SIRADA... SHOW HABER KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ O MAHALLEYE GİTTİ. İKİ TARAFA DA NEYİ PAYLAŞAMADIKLARINI SORDU...

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı 04:32

Arkadaşında Yatıya Kalan Canan Hoşgör Hayatının Kabusunu Yaşadı

Oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşına yanında götürdüğü yaklaşık 200 bin dolarını (yaklaşık 950 bin lira) çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Oyuncu Hamdi Alkan'ın iki kez evlenip boşandığı eski eşi oyuncu Canan Hoş..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı 00:30

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı

Afyonkarahisar'da helikopterle acil iniş yapan askeri personele köy halkı kucak açtı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alanyurt Köyü sınırlarında askeri bir helikopter teknik bir aksaklık nedeniyle acil iniş yaptı. Helikop..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR 02:03

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR

KARISI VE PARASI GİTTİ, SAÇLARI BEYAZLADI...

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler! 01:22

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler!

HATAY'DA ÇİFTÇİLİK YAPAN ASLI EMİNE GÜLER, TARLASINA EKTİĞİ BUĞDAYI KONTROLE GİTTİ, AMA GÖRDÜĞÜ MANZARA DÜNYASINI BAŞINA YIKTI! ÇÜNKÜ KİMLİĞİ BELİRSİZ VİCDANSIZLAR TÜM EMEĞİNİ BİR GECEDE YIKIP GEÇMİŞTİ...

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir) 00:37

Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir)

92 defa aynı heceden oluşan çince şiir. okunuşu: şíşì şişì şi şì, şì şi, şì şí şí şi. şì şíşí şì şì şì şi. şí şí, şì şí şi şì şì. şì şí, şì şi şì şì şì. şì şì şì şí şi, şì şi şì, şi şì şí şi şìşì. şì şí şì şí şi şi, şì ..

  • JET TV tarafından
  • 204 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı 00:58

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı

SAADET PARTİSİ LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU 5 GÜN ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI. KONTROL İÇİN HASTANEYE GİTTİ, DOKTORLAR TEDAVİNİN YATILI SÜRMESİNE KARAR VERDİ...

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Ev sahibi kiracıya saldırdı 01:17

Ev sahibi kiracıya saldırdı

ANTALYA'DA BİR ADAM TEK KATLI EVİNİ KİRAYA VERMİŞTİ... EVİNDEN ALEVLER YÜKSELDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KOŞARAK GİTTİ. SORUMLU TUTTUĞU KİRACISINA SALDIRDI... MAHALLELİ ÖFKELİ EVSAHİBİNİ ÇOK ZOR UZAKLAŞTIRDI...

Dilenci operasyonunda 2. perde! 03:21

Dilenci operasyonunda 2. perde!

İSTANBUL BEYAZIT MEYDANI'NDA, ÇÖPTEN YEMEK YER GİBİ YAPIP ÇOCUKLARI DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ALET EDEN DİLENCİLERİ DÜN AKŞAM EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER VE ZABITA EKİPLERİ BUGÜN AYNI YERE GİTTİ, O DİLENCİLER İŞ BAŞIND..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....