#Seyfi doğanay hani̇ söz vermi̇şti̇n bana bugün ağlamayacaktın müzik dinle

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz 03:30

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : instagram - Suleymancapr youtube - Süleyman Çapar sözler Yarım kalan birşeyler var senden bir parça Yokluğunla yüzyüze gelipte anlatamaz asl..

Velet - Eyvah 02:32

Velet - Eyvah

Velet - Eyvah Dinle Video - Atolye XYZ Söz - Talip Gören (Velet) music - Velet..

Fatma Akyüz - Haykırış 06:51

Fatma Akyüz - Haykırış

Fatma Akyüz - Haykırış Dinle Söz - Müzik: Özgür Ata Aranjör: Samet Akkuş Şiir: Fatma Akkuş..

Kabasakal - Rüzgar (Ari Gemci Remix) 03:02

Kabasakal - Rüzgar (Ari Gemci Remix)

Kabasakal - Rüzgar (Ari Gemci Remix) Dinle Söz - Beste : Kabasakal- Mert Koçak Remix : Ari Gemci Lyric Video : Ferhat Acar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Of 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Of

Hüseyin Çetinkaya - Of Dinle Of şarkı sözleri ile; Hiç kimseyi sevemedim Senden hiç vazgeçemedim Senelerce bekledim kaybetmekmiş kaderim Bir gün olsun gülmedim Derdimden bahsedemedim Gittin oldun ellerin Sevdiğimd..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini 04:20

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini Dinle Tutamadın Dilini şarkı sözleri ile; Aşk neden bu kadar acı Bence hayat yalancı Sağlığına duacı Bu kalple seni andık Biraz sabır biraz cesaret Görmeyen göz aşkta kefaret Ya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Şenay- Sev Kardeşim 03:28

Şenay- Sev Kardeşim

Şenay - Sev KardeşimnnBak kardeşim nElini ver bana nGel kardeşim nNeşe getirdim sana nAl kardeşim nYe, iç, gül, oyna nnSar kardeşim nKolunu boynuma nSev kardeşim nCanım feda yoluna nTap kardeşim nTüm insanlara nDünyaya g..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Babutsa - Gençlik Böyle Geçer 03:29

Babutsa - Gençlik Böyle Geçer

Al giydim alsın diye Mor giydim sarsın diye Ahhh ahhh ah İnadıma bakarım Sen bana yarsın diye Gel dersin gelemem Gül dersin gülemem Ne yapalım sevgilim Gençlik böyle geçer..

Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar 04:02

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar

Sus konuşma dinlemek istemiyorum seni Bunca yıl söylediğin yalanların bana yetti Anlamı yokmuş aslında Kalp herşeyin farkında Gözü kör olan benmişim Hepsi yalanmış aslında Aşk buraya kadar Gerisi boş anla Kalp ölene kada..

Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..