#Seyfi doğanay hani̇ söz vermi̇şti̇n bana bugün ağlamayacaktın müzik dinle

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano 1:00:56

Türkçe Karışık Duygusal Fon Şarkılarını Piyano

Türkçe Karışık Duygusal Piyano Listesi - Turkish Emotional Piano List 00:00 - 02:23 Ben Yoruldum Hayat 02:26 - 03:55 Omuzumda Ağlayan Bir Sen 03:57 - 07:05 Unutama Beni 07:07 - 08:52 Bana Ellerini Ver (Piano Turca Cover,..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

ROSÉ - 'On The Ground' MV 03:08

ROSÉ - 'On The Ground' MV

ROSÉ - 'On The Ground' MV Bütün hakları YG ENTERTAINMENT'e aittir Fotoğraf, müzik ve video bana ait değildir. SÖZLER / LYRICS: My life’s been magic seems fantastic I used to have a hole in the wall with a mattress It’s ..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..