#Seyfi doğanay hani̇ söz vermi̇şti̇n bana bugün ağlamayacaktın müzik dinle

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

O tantuniciye 24 ceza! 02:29

O tantuniciye 24 ceza!

ZONGULDAK'TAKİ TANTUNİCİ DÜKKANIN CAMINA ASTIĞI YAZI VE AKIL DIŞI SAVUNMASIYLA HERKESİ İSYAN ETTİRMİŞTİ. BUGÜN ALDIĞI 23 CEZAYA İTİRAZ ETMEK İÇİN GİTTİĞİ ADLİYEDE CEZALARINA CEZA EKLEDİ. BAKIN NEDEN?..

Kız çocuğuna taciz iddiası! 01:52

Kız çocuğuna taciz iddiası!

İSTANBUL ESENYURT'TA TACİZ GERGİNLİĞİ YAŞANDI BUGÜN... BİR ADAMIN, BOŞ ARSAYA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞI KIZ ÇOCUĞU ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRINCA ORTALIK KARIŞTI... ÖFKELİ BİR GRUP, TACİZ ŞÜPHELİSİNİ LİNÇ ETMEYE KALKIŞTI...

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..

Büşra son yolculuğuna uğurlandı! 01:49

Büşra son yolculuğuna uğurlandı!

ALIŞVERİŞTEN EVE DÖNÜYORDU... BİR YORGUN MERMİ ONU HAYATTAN KOPARDI... TEK SUÇU YOLDA YÜRÜMEK OLAN 17 YAŞINDAKİ HANİFE BÜŞRA KONYAR, BUGÜN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.....

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Komşuların ''gürültü kavgası'' 03:02

Komşuların ''gürültü kavgası''

İSTANBUL ESENYURT'TA KOMŞULARIN KAVGASI VAR SIRADA... GÜRÜLTÜ YAPTIĞINI İDDİA EDEN KADIN, KOMŞULARINI POLİSE ŞİKAYET ETTİ.. SHOW HABER BUGÜN O APARTMANDAYDI VE HER İKİ TARAFA DA MİKROFON UZATTI.....

Akılalmaz kaza! 01:15

Akılalmaz kaza!

KONYA'DA AKILALMAZ BİR KAZA, AKILALMAZ BİR KURTULUŞ YAŞANDI BUGÜN. BUZLU ZEMİNDE KAYAN KAMYONET METRELERCE YÜKSEKTE ASILI KALDI. SÜRÜCÜ O ARAÇTAN ÇIKMAYI BAŞARDI...

Oto sanayide kar mesaisi! 02:40

Oto sanayide kar mesaisi!

İSTANBULLU 3 GÜN BOYUNCA LAPA LAPA YAĞAN KARIN TADINI ÇIKARDI AMA BEDELİNİ AĞIR ÖDEYENLER DE VARDI... OTO SANAYİLER BUGÜN BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA KAZA YAPAN KAR MAĞDURLARIYLA DOLUP TAŞTI... TAMİRCİLER NEFES ALMADAN ÇA..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Kardeşini kalbinden bıçakladı! 01:23

Kardeşini kalbinden bıçakladı!

DENİZLİ'NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BUGÜN BİR AİLE DAĞILDI. AĞABEY PARA İSTEDİĞİ ANNESİNİ BIÇAKLA KOVALADI. ARAYA GİREN KÜÇÜK KARDEŞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI... ŞAFAK AİLESİ DAKİKALAR İÇİNDE PARAMPARÇA OLDU...

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Haraç çetesine 'paşa operasyonu' 02:11

Haraç çetesine 'paşa operasyonu'

ONU BUNU HARACA KESİYOR, PARA VERMEYENİ VURUYOR, LÜKS OTOMOBİLİNİN AÇILIR TAVANINDAN SAĞA SOLA ATEŞ EDİYORDU... ALTIN SİLAHLI O ŞEHİR EŞKİYASI, BUGÜN ÇETESİYLE BİRLİKTE YAKAYI ELE VERDİ...

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis! 01:34

Bıçaklı saldırgana 14 yıl hapis!

BİR ANDA CEYLAN HEMŞİRE'NİN YOLUNA ÇIKMIŞ VE BIÇAKLA DEHŞET SAÇMIŞTI... O SAPLANTILI SALDIRGAN BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKTI. YAPTIĞINI ''OLAY YARALAMADAN İBARET'' DİYEREK SAVUNMAYA ÇALIŞTI AMA 14 YIL HAPİS CEZASINDAN KAÇAMADI....

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi  Nusaybin Cinleri 11:55

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi Nusaybin Cinleri

70 li yıllarda geceleri iyileşmek için burada cinlerle kalan insanlar döndüklerinde. Yer altından kılıç ve insan sesleri duyduklarını söylerler. Bunun üzerine bir süre sonra bölgede devlet taarfından kazı çalışmaları baş..

  • ZULMA tarafından
  • 3.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri 01:56

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri

Gеrçеktеn оn-оn bеş gün bоуunса kеndisi gесеlеri sürеkli bаğırıуоrdu vе birçоk dоktоrа götürdüler ama çаrе bulunаmаdı. Bir gün dеdilеr ki, “Hоса kаrаr vеrdi bugün gеlесеk о Cinlеri hаstаnın bаşındаn аlасаk. Eğеr hаstа сi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobille ezmeye kalktılar 01:40

Otomobille ezmeye kalktılar

İSTANBUL ÜMRANİYE'DEN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER GELDİ BUGÜN... ŞEHİR EŞKIYALARI, İKİ ARKADAŞI KISTIRIP SİLAHLA YARALADI. YETMEDİ BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, OTOMOBİLLE EZMEYE KALKTI.....