#Seyfi doğanay hani̇ söz vermi̇şti̇n bana bugün ağlamayacaktın müzik dinle

324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..