#Seyfi doğanay hani̇ söz vermi̇şti̇n bana bugün ağlamayacaktın müzik dinle

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..